Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Adventni izlet: Praznična Celovec in Vrbsko jezero le 11 €

Adventni izlet: Praznična Celovec in Vrbsko jezero le 11 €

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Za čudovita adventna praznična doživetja vam ni potrebo odpotovati daleč stran. Na čudovit izlet se lahko odpravite v našo neposredno soseščino in si ogledate čudovit okrašen Celovec in do mondene Vrbe ob Vrbskem jezeru...


Za čudovita adventna praznična doživetja vam ni potrebo odpotovati daleč stran. Za čudovit izlet se lahko odpravite v našo neposredno soseščino in si ogledate čudoviti okrašen Celovec in do mondene Vrbe ob Vrbskem jezeru, kjer se zvečer prižge na tisoče lučk na jezeru… Nenaporna vožnja in mesto Celovec sta odlična opcija tudi za izlet vaše družine!
Jutranji odhod iz Slovenije in vožnja do Celovca. Sprehodi po mestu in ogled glavnih znamenitosti: mestna hiša s trgom, ki ga varuje celovški zmaj, stolnica sv. Egidija, stari trg, deželna hiša ... Praznični vrvež in številne stojnice vas bodo zagotovo očarale in zadišalo bo po kuhanem vinu, punču in drugih prazničnih ddobrotah. Popoldne panoramska vožnja ob obali Vrbskega jezera do romarskega kraja Otok „Maria Wörth“, ki je najstarejša krščanska naselbina na Koroškem, saj se omenja že leta 875. Ogled gotske cerkve, ki je zelo pomembno vlogo odigrala v času karantanskih Slovencev in nadaljevanje vožnje do Vrbe (Velden). Kraj slovi po gradu, kjer je bila posneta tv nadaljevanka „Grad ob Vrbskem jezeru“ z Uschi Glas in Roy Blackom. Daljši postanek v mondenem letovišču ob jezeru. Praznično razpoloženje na stojnicah bo polepšalo na tisoče lučk na gladini jezera. Poslovili se bomo od avstrijske Koroške in se odpravili nazaj proti domu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.