Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Resort Sun Gardens Dubrovnik - Jesenski oddih, Orašac, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 257 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi s pogledom na morje za 3 osebe, 2x zajtrk za 3 osebe

Resort Sun Gardens Dubrovnik - Jesenski oddih, Orašac, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 257 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi s pogledom na morje za 3 osebe, 2x zajtrk za 3 osebe

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite oddih v rezidencah Resorta Sun Gardens Dubrovnik. Jeseni boste uživali na terasah in balkonih, s katerih serazprostira panoramski pogled na Jadran. 



Letovišče se nahaja le 11 kilometrov od bogate zgodovine in kulture Dubrovnika, obkroženo z bogatim zelenjem na dalmatinski obali. Hotel se nahaja nedaleč od Starega mestnega jedra Dubrovnika, spomenikaSvetovne kulturne dediščine. Impresivna ureditev sob in rezidenc ter čudovitpogled z balkona je popolna kombinacija za popolno nastanitev. Restavracijiletovišča bosta zadovoljili vašim gurmanskim željam – avtentične hrvaške jediali izbor iz mednarodne kuhinje so pravo obilje vrhunske hrane ob pogledu naElafitske otoke, zaradi česa bo vsak zalogaj še bolj slasten. Sprostite se inuživajte v spektakularnem pogledu na morje in udobnem hotelskem Maraska baru. 



Pričakujejo vas tudi v SPA Centru, ki je vključen v ponudbo. Gre zanajvečji wellness center na dalmatinski obali, s površino 3500 m2. Na voljo je notranji bazen, turška in solna kopel, savna in fitnes. Razkošje in kakovost Spa Centra potrjujejo številne nagrade, ki jih je osvojil ta center. Za vse ljubitelje športa je na razpolagoprvorazredni Športni Center s površino 6000 m2. Popolnoma opremljenatelovadnica, teniški, nogometni in košarkarski tereni, squash ali prostoplezanje bodo pripomogli pri aktivnem preživljanju časa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.