Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Slatina 4*: 3-dnevni termalni oddih v hotelu z bazenom in savno le 109 € za 2 osebi

Hotel Slatina 4*: 3-dnevni termalni oddih v hotelu z bazenom in savno le 109 € za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pobegnita v termalno mestece Rogaška Slatina in se razvajajta v Hotelu Slatina 4*. 3-dnevni oddih z zajtrkom, neomejenim kopanjem, savnanjem, uporabo fitnesa le 109 €, namesto 180 € za 2 osebi. Ponudba vključuje tudi neomejeno...


Pobegnita od vsakdanjega stresa in se spočijta skupaj. Obiščita Rogaško Slatino in si oglejta kraj, ki tako zelo slovi po svojem termalnem turizmu ter ga preizkusita tudi sama. V Hotelu Slatina 4* so pripravili posebno ponudbo samo za vas. Uživajte v hotelu s tradicijo in zeleno sodobnostjo ob gozdu in promenadi.
Zagotovo bosta uživala v hotelu, kjer imata na voljo 2 dni neomejenega kopanja. Za tiste, ki obožujete sprostitev, je na voljo neomejena uporaba savne, poskrbljeno pa je tudi za tiste, ki ste bolj športne narave, saj je v ponudbo vključen tudi neomejen vstop v fitnes ter brezplačna izposoja kolesa za raziskovanje okoliških krajev.
Rogaška Slatina je prejela ZLATI ZNAK Slovenia Green in s tem najžlahtnejšim priznanjem tako še dodatno dobila potrditev, da je okolju in družbi prijazna destinacija. Odpravite se na "zelen dopust"!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.