Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Posestvo na Škaluc - Romantično podeželsko razvajanje, Šentrupert, Slovenija - 99 EUR - 1x nočitev v suiti za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk iz lokalno pridelane hrane za 2 osebi

Posestvo na Škaluc - Romantično podeželsko razvajanje, Šentrupert, Slovenija - 99 EUR - 1x nočitev v suiti za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk iz lokalno pridelane hrane za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z ves dan s soncem obsijane terase pogled počiva na valoviti pokrajini okoliškega hribovja, uho pa uživa v tisti pravi tišini, zaradi katere človek lahko sliši pozabljene zvoke šelestenja listja, čebljanja drobnih ptic in drget jutranje rose. Velik, star, visokodebelni sadovnjak spomladi pokrajino zavije v rožnato-belo cvetočo odejo, poleti poskrbi za osvežujočo senco, jeseni pa ponuja slastne sočne plodove. Nekdanje veliko in trdna posestvo Na Škaluc, je z mladimi lastniki dobilo novo poslanstvo. V objem miru, daleč od vsakodnevne naglice in hitenja, vabi in sprejme vse, ki iščete stik s pristno naravo, kot je le še malokje.


Toplina lesa in preprosta domačnost opreme zagotavljata prijetno počutje v katerem boste uživali, pa naj bo to le kratek vikend, nekajdnevni ali kar nekajtedenski dopust. Gostom Posestva na Škaluc sta na voljo tudi popolnoma nov plavalni bazen in sončna terasa.


Razgibana pokrajina pohodnikom kar sama usmerja korak na katerega od sosednjih hribov, do katerih vodijo dobro uhojene in označene poti, ki se vlečejo po slemenih sem ter tja. Ali pa vabi v dolino, kjer šumijo čisti potočki, ki se ponekod v manjših in večjih slapovih bobneče spuščajo v tolmune in jezerca, pravi izziv za ribiške navdušence. Morda pa le na večerni sprehod do soseda na bližnjem gričku, na klepet in kulinarično izkušnjo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.