Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Nepozaben 6 ali 8-dnevni DOPUST za 2 osebi v Hotelu AGAVA*** v Neumu | TERMINI SKOZI CELO SEZONO

Nepozaben 6 ali 8-dnevni DOPUST za 2 osebi v Hotelu AGAVA*** v Neumu | TERMINI SKOZI CELO SEZONO

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pridite s parnerjem, družbo ali pa s svojo družino in preživite nepozabne počitnice v prelepem Neumu - karkoli se boste odločili Hotel Agava vam nudi popoln oddih!
Hotel Agava ponuja sodobne nastanitvene enote z brezplačnim brezžičnim internetom, brezplačno parkirišče, dnevno vodno aerobiko in jutranjo gimnastiko na plaži. Plaža je le 80 m oddaljena od hotela. Sodobno opremljene sobe in apartmaji so odeti v prijetne odtenke, imajo klimatsko napravo, lastno kopalnico ter balkon s panoramskim razgledom na morje. Na plaži lahko uživate v številnih športnih aktivnostih, ob večerih pa organizirajo zabavne prireditve in glasbo v živo.
NEUM
Neum je edino obalno mesto Bosne in Hercegovine, ki zaradi dobre hrane, izredno nizkih cen, lepe plaže ter prijaznosti ljudi vsako leto privablja vse več turistov. Poleg tega služi tudi kot odlična izhodiščna točka za oglede prečudovite doline Neretve, Medžugorja, Mostarja ter mandarininih nasadov. Neum je morda za nekatere nekoliko neobičajna počitniška destinacija, a zato nič manj privlačna!
Podajte se na nepozabne počitnice v mestece ob morju prijaznih in gostoljubnih ljudi!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.