Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ODDIH NA RIBNIŠKEM POHORJU, Ribnica na Pohorju, Slovenija - 115 EUR - 2x nočitev v udobnem apartmaju za do 5 oseb, Pijača dobrodošlice (steklenica bio jabolčnega soka)

ODDIH NA RIBNIŠKEM POHORJU, Ribnica na Pohorju, Slovenija - 115 EUR - 2x nočitev v udobnem apartmaju za do 5 oseb, Pijača dobrodošlice (steklenica bio jabolčnega soka)

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljajte si poletno osvežitev malo drugače, v objemu narave! Čudoviti pohorski travniki, neokrnjenigozdovi, osvežilni potočki in svež zrak. Preživite nepozabne družinske dni,kjer lahko odkrivate skrivnosti gozda, uživate v gozdnih sadežih, se odpravitepo pohodniških poteh in se naspite v udobnih apartmajih. 


V počitniškem letovišču RibniškoPohorje so številne možnosti za rekreacijo in zabavo v naravi. Za družine inprijatelje so še posebej atraktivna športna igrišča za: odbojko na mivki, košarko,nogomet, rokomet. Igrišča so osvetljena in v neposredni bližini apartmajskeganaselja, primerna soza otroke. Edinstvena pokrajinamed Alpami in reko Dravo je še posebej privlačna gorskim kolesarjem. Na 600 kmurejenih in označenih planinskih poteh, ki vodijo na Koroške vrhove, poskrbiteza svojo rekreacijo in sprostitev.  


Hiške narejene in opremljene vtradicionalnem slogu ponujajo apartmaje popolnoma opremljene s kuhinjo, dnevno sobo z LCD satelitsko televizijoin kaminom ter lepo urejeno spalnico in kopalnico. Na voljo je tudi brezplačenWiFi. Brezplačno parkirišče za goste je na voljo takoj pred apartmaji.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.