Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Jelenov greben: Paket DVA DNI NAJU NI - z vključeno večerjo ob svečah in kopanjem v Termah OLIMIA le 119 € za 2 osebi 

Jelenov greben: Paket DVA DNI NAJU NI - z vključeno večerjo ob svečah in kopanjem v Termah OLIMIA le 119 € za 2 osebi 

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Penzion »Pod grebenom« je nova pridobitev Jelenovega grebena, lociran nasproti samostana v Olimju oziroma pod posestvom Jelenov greben. Na poti do recepcije, ki je skupna za vse prenočitvene kapacitete, vam nasproti pritečejo...


Penzion »Pod grebenom« je nova pridobitev Jelenovega grebena, lociran nasproti samostana v Olimju oziroma pod posestvom Jelenov greben. Na poti do recepcije, ki je skupna za vse prenočitvene kapacitete, vam nasproti pritečejo jeleni damjaki in mufloni, če pa so morda zadržani, jih prikliče gospodar z ljubkovalnim imenom: "Pikaaaa, Pikiiii....", kot poslastico pa dobijo koruzo. Jelenjad se prosto giblje po okoli 8 hektarov velikem ograjenem gojišču.
Med številnimi dejavnostmi je vsekakor zelo prepoznavna kulinarika. V kmečko-rustikalnem slogu opremljeno gostišče  (dva  gostinska  objekta,  ki  sprejmeta  350  gostov),  vam  prijazno  osebje  nudi  pristno  domačo obsoteljsko-kozjansko hrano, jelenje in gobje specialitete ter pestro izbiro vrhunskih vin iz vse Slovenije.
Za Mestoidej so pripravili pester paket, ki vam zagotavlja unikatno izkušnjo. Najprej boste lahko poskusili domačo jelenovo salamo in kravji sir v trgovini Zlata skrinjica. Nato boste lahko nahranili jelene in muflone. Po prijetni sprostitvi v bazenih Termalija, v Termah Olimia, ki so od Jelenovega grebena oddaljene le 3 minute vožnje (1,5 km), nudijo pa čudovita vodna doživetja, se bo zagotovo prilegla večerja, ki jo boste imeli v gostišču Jelenov greben, kjer vas bo pričakala družina Ježovnik s spremnim osebjem, ki vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste, predvsem pa za tiste, ki se zvesto vračajo na ta turistično razvit konec Slovenije.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.