Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ODDIH ZA PARE S 300 LIPICANCI - HOTEL MAESTOSO, Lipica, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk + večerja ali kosilo) za 2 osebi

ODDIH ZA PARE S 300 LIPICANCI - HOTEL MAESTOSO, Lipica, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk + večerja ali kosilo) za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite miren tridnevni oddih v  Lipici – zibelki lipicanca, sredi slikovite kraške pokrajine. Dneve lahko izkoristite za kolesarjenje, obisk Doline Lurške Matere Božje, igro mini golfa, sprehode po urejenih kraških poteh ali ogled domovanja lipicancev. 
 
Hotel Maestoso nosi plemenito ime, ki povezuje sedanjost z utrinki preteklosti. Poimenovan po znameniti liniji lipicancev vabi v udobno in  prijetno bivanje vse ljubitelje belih konj. Odlična kulinarična ponudba s ščepcem mediteranskega sonca vznemiri vaše čute.

Na recepciji hotela so vam na voljo štiriindvajset ur na dan. Privoščite si čudovit oddih v dvoposteljni sobi, kjer vas bo pričakala kopalnica s tušem ali kadjo in sušilcem za lase. V sobi so vam na voljo tudi telefon, televizor, radio in mini bar. Sobe z balkonom vam nudijo prelep razgled na mirno naravo in bližnje igrišče za golf.
 
Da bo vaše bivanje čim bolj prijetno in aktivno, vam nudimo številne športne aktivnosti. Dneve lahko preživite na igrišču za golf ali mini golf, se podate po trim stezi in urejenih kolesarskih poteh, si ogledate bližnji Živi muzej Krasa ali se povzpnete na bližnji hrib Kokoš. Vaši najmlajši se bodo najbolj zabavali na otroškem igrišču in pobližje spoznali ponije. Zamuditi ne smete niti vodenega ogleda Lipice in predstave Zgodba o Lipici, ki bo na sporedu v nedeljo, 18. marca, in v nedeljo 25.marca, ob 15. uri.  Zgodbo o Lipici in lipicancih pa lahko raziščete v Lipikumu – muzeju lipicanca. Zvečer pa lahko vašo srečo preizkusite v igralnici Grand Casino Lipica.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.