Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TERME OLIMIA - VAS LIPA , Podčetrtek, Slovenija - 139 EUR - 2x najem apartmaja za 2 osebi, 2x polpenzion v restavraciji Hotela Breza za 2 osebi

TERME OLIMIA - VAS LIPA , Podčetrtek, Slovenija - 139 EUR - 2x najem apartmaja za 2 osebi, 2x polpenzion v restavraciji Hotela Breza za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji v Vasi Lipa *** se nahajajo v neposredni bližini wellness centrov, hotelov in Centra zdravja, v umirjenem zelenem okolišu Term Olimia. Kot nalašč za tiste, ki želijo upočasniti ritem, stran od hotelskega vzdušja, a še vedno dovolj blizu raznovrstni sprostitvi, ki jo ponujajo Terme Olimia.


Z veseljem vas obveščamo, da bodo v prihodnjih dveh letih popolnoma prenovili in posodobili ponudbo Wellness centra Termalija. Z gradbenimi deli so pričeli 22. 3. 2017, popolno prenovo sedanjega zunanjega dela Termalije (bazen in obbazenski prostor pod tendo) bodo predvidoma zaključili do sredine decembra 2017.

 
Apartmaji različnih velikosti, vas bodo očarali z domačnostjo, sproščenostjo in udobnostjo, so primerni za bivanje v dvoje ali največ pet glavo druščino, dobrodošli pa so tudi hišni ljubljenci. Dnevni prostor apartmajev, bo vam in vaši družini, nudil prijetno preživljanje prostega časa in primeren prostor za druženje. Prostornost in udobnost spalnega prostora vas bosta navdušila. Sodobna in dovršena opremljenost kuhinje vam daje možnost, za pripravo izvrstnih jedi po vašem okusu. Poskrbeli smo tudi za najmlajše. V vaškem vzdušju bodo lahko svojo otroško igrivost sprostili na igralih, v otroških bazenih in v posebnem otroškem kotičku. 


V Wellness centru Termalija se lahko do sitega naužite narave - sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirjih, whirpoolih ali na masažah, v savnah in fitnesu. V času, ko vas hitro življenje utrudi in izprazni, vam Wellness center Termalija nudi popoln oddih. Popolna sprostitev, telesna aktivnost, premagovanje stresa, zdravo okolje in prijetno druženje so želje, ki jih uresničujejo v sodobnem Wellness centru Termalija.


Termalna voda Term Olimia je priznano naravno zdravilno sredstvo, odlika naše vode pa je tudi njena pitnost. Pitje izvirske termalne vode ima mnoge pozitivne učinke na zdravje in vitalnost. V Termah Olimia privre iz globin prav posebna termalna voda. Ko se ji predajamo v bazenih, nas objema od zunaj, ko jo pijemo, nas boža od znotraj. Vedno pa krepi naše zdravje in dobro počutje.


Terme Olimia s svojo široko ponudbo, prijaznim pristopom do vsakega gosta in pestrimi aktivnostmi v mirnem podeželskem okolju pritegnejo različne goste. Okolica Term Olimia je kot naročena za aktivne počitnice v dvoje ali z družino. Očarala vas bo neokrnjena narava, urejene peš in kolesarske poti, številne znamenitosti, ki so oddaljene manj kot 15 minut hoje iz Term Olimia. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.