Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Moravske Toplice, Apartmaji Brunarica: Prekmurski oddih v čudovitih lesenih apartmajih v Moravskih Toplicah z vključenim kopanjem že od 59 € za 2 osebi!

Moravske Toplice, Apartmaji Brunarica: Prekmurski oddih v čudovitih lesenih apartmajih v Moravskih Toplicah z vključenim kopanjem že od 59 € za 2 osebi!

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Vabljeni v apartmaje Brunarica, ki se nahajajo v prijaznem okolju Moravskih Toplic, v neposredni bližini Terme 3000 (100 m) in Terme Sončni park Vivat (150 m). 2 ali 3-dnevni oddih z namestitvijo...


Nastanitev Apartmaji Brunarica se nahaja v Moravskih Toplicah, 2 min vožnje od igrišča za golf Livada. Ponuja nastanitvene enote z brezplačnim brezžičnim internetom, s klimatsko napravo in z dostopom do vrta z opremo za peko na žaru ter brezplačna zasebna parkirna mesta.
Številne kolesarske poti se začenjajo pred nastanitvijo, v bližini pa lahko tudi jahate. V nastanitvi si lahko brezplačno izposodite kolesa. 
Ta nastanitev stoji na eni najbolje ocenjenih lokacij v Moravskih Toplicah! V primerjavi z ostalimi nastanitvami v okolici, so gosti s to bolj zadovoljni.
Vsakdanji ritem in način življenja sodobnemu človeku narekujeta neprestano gibanje in hitenje, zato je zelo pomembno, da bivalno okolje nudi toplino in sproščujoče vzdušje. Vsak apartma ima svojo teraso. Apartmaji so ogrevani in imajo vso kuhinjsko opremo, aparate za kave, posteljnino, kuhinjske krpe, kopalniške brisače, WIFI, TV. Pred apartmaji je zelenica z gugalnico, peskovnikom in toboganom česar bodo še posebno veseli mlajši obiskovalci. Moravske Toplice so ene večjih term v Sloveniji in ponujajo preko 5.000 m2 vodnih površin z zabavo za vse generacije. Vsak lahko najde nekaj zase: od razigranih vodnih norčij v enem največjih vodnih parkov, do umirjenih in sproščujočih trenutkov v objemu termalnega wellness centra.Bazenski kompleks Term Vivat obsega približno 2.000 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega; rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirlpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen samo odraslim osebam.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.