Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DNEVNO SMUČANJE IN WELLNESS - GOLTE, Mozirje, Slovenija - 70 EUR - 4-urna smučarska vozovnica za 2 osebi, 3-urni brezplačni vstop v wellness center (savne, ambientalni tuši, jaccuzzi, ledeni gejzir) za 2 osebi

DNEVNO SMUČANJE IN WELLNESS - GOLTE, Mozirje, Slovenija - 70 EUR - 4-urna smučarska vozovnica za 2 osebi, 3-urni brezplačni vstop v wellness center (savne, ambientalni tuši, jaccuzzi, ledeni gejzir) za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Turistično-rekreacijski center Golte združuje naravne danosti s sodobno in živahno turistično ponudbo skozi vse leto. Na 1410 m n. m. boste doživeli zimo na družinam prijaznem smučišču in v najsodobnejšem hotelu, kamor se pripeljete z najdaljšo nihalko v Sloveniji. Smučarji so že 7 let zapored izbrali Golte za najboljše smučišče v Sloveniji.

VSE KAR PONUJA ZIMA, DOŽIVITE NA GOLTEH

Smučišče Golte na 50 hektarjih površin, ponuja obiskovalcem dobrih 12 km smučarskih prog, ki se razprostirajo na nadmorski višini od 1.250 do 1.600 metrov nadmorske višine.

Smučarske proge so raznovrstne in tako primerne za vse vrste smučarskega znanja. Smučarjem so na voljo 3 sedežnice in 2 vlečnici, za najmlajše pa se tik ob hotelu nahaja tekoči trak za smučarje začetnike. Veselje med vijuganjem po širokih in odlično urejenih progah je še toliko večje ob pogledu na vrhove Kamniško Savinjskih Alp.

V sklopu hotela deluje tudi smučarska šola Golte – Beli zajec, ki ponuja kvalitetne individualne ali skupinske tečaje za otroke in odrasle. Vsi smučarski učitelji imajo ustrezno licenco za poučevanje. V hotelu je na voljo tudi smučarski servis, izposojevalnica opreme za smučarje, deskarje in free ride smučarje, kot tudi športna trgovina. V bližini hotela je urejeno tudi manjše sankališče, po končanem smučarskem dnevu pa je na voljo tudi nočno sankanje na otroškem poligonu ob hotelu.


Golte so priljubljena točka tudi za turne smučarje, ki se podajo z Golt proti Smrekovcu in Raduhi, organizirane so tudi vodene ture s krpljami in atraktivni zimski pohodi po skritih kotičkih krajinskega parka Golte. V zimskem času boste lahko tudi raftali na snegu ali se udeležili občasno organiziranih smučarskih tekmovanj.

PO SMUKI SE PRILEŽE OKREPČILO

Ob smučanju si lahko privoščite počitek in prigrizek v eni od brunaric na smučišču. Koča Trije ploti in Stari Stani se nahaja tik ob smučarskih progah, za pristno doživeti planinski čar priporočamo obisk Mozirske koče, bogata ponudba jedi pa je na voljo v hotelu Golte, ki se nahaja tik ob smučarskih progah.

POPOLNI SKI IN – SKI OUT HOTEL

Golte se lahko pohvalijo tudi z najsodobnejšim ski in – ski out hotelom Golte****, ki s svojo idilično postavitvijo ob smučišču in raznovrstno ponudbo zagotavlja popoln oddih in sprostitev. Po celodnevnih zimskih avanturah se lahko na Golteh prepustite prvovrstnim sprostitvenim tretmajem v velnesu, izkoristite zmogljivosti sodobnega centra fitnesa, spokojno prebirate literaturo gorske knjižnice, okušate tradicionalne jedi zgornje Savinjske doline v eni od hotelskih restavracij ali namenite čas drugim dejavnostim hotela, ki pozimi poskrbi za animacijo najmlajših. Oddih na Golteh lahko dopolnite z obiskom čudovite Logarske doline, termalnih centrov Topolšica, Dobrna ali Laško in bližnjega Velenja z Muzejem premogovništva Slovenije.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.