Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Ribno Bled 3*: Oddih na Bledu že od 89 € za 2 osebi. Vključeno kopanje v Wellness Živa!

Hotel Ribno Bled 3*: Oddih na Bledu že od 89 € za 2 osebi. Vključeno kopanje v Wellness Živa!

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odpeljita se na oddih na Bled, v čudovit Hotel Ribno. Ponudba vključuje polpenzion ter vstop v bazene Welnessa Živa v hotelu Golf in druge ugodnosti, že od 89 €, namesto 163 € za 2 osebi! Na voljo 2 ali 3 dni. Veljavnost ponudbe...


Podarite si nepozabno pravljico na Bledu in ljubljeno osebo ali družino povabite na eno najbolj zaželenih destinacij Slovenije – Bled.
Hotel Ribno leži v neposredni bližini Bleda, v idilični gorenjski vasici, po kateri je dobil svoje ime. Njegova lega na robu smrekovega gozda, kjer lahko prisluhnete žvrgolenju ptic, navdušuje vse, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, za ribarjenje, adrenalinska doživetja ter druge športne podvige v bližnji okolici.
Prijeten ambient restavracije, panoramska terasa in zelenica ob hotelu vabijo na kulinarične užitke ob veselem druženju, naj bo povod zanj družinsko kosilo, obletnica, piknik ali celo poročno slavje.
Zaradi odmaknjenosti od vrveža in izredne pozitivne energije, s katero navdaja obiskovalce, je hotel Ribno tudi priljubljen kraj za izvedbo izobraževanj, seminarjev, poslovnih sestankov, teambuildingov in motivacijskih srečanj.
V hotelu Ribno je gostom na voljo 58 sob in tri suite. Vse sobe so opremljene s kabelsko televizijo, telefonom in kopalnicami s kadjo ali prho, večina pa jih ima tudi balkon ali teraso. Vanje lahko postavimo otroško posteljico ali dodatno ležišče, suite pa so primerne za štiričlanske družine in goste, ki si želijo več prostora. Celoten hotel je pokrit s signalom za brezžični dostop do interneta, kar še zlasti razveseljuje naše poslovne goste.
Izkoristite tudi vstop v Wellness Živa, kjer lahko zaplavate v termalnih bazenih v dveh nadstropjih in dveh whirlpoolih. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.