Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Panonska vas: Pravljična Panonska vas in kopanje v TERMAH 3000, do -66%

Panonska vas: Pravljična Panonska vas in kopanje v TERMAH 3000, do -66%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odpeljite se na termalni oddih v pravljično Panonsko vas. Na voljo 3 ali 5-dnevni oddih za 2 do 7 oseb, že od 99 €, namesto 275 €! Na izbiro 2x nočitev čez vikend ali 4x nočitev čez teden. Navdušilo vas bo bivanje v mansardnem...


Prekmurje je dežela, kjer se čas ustavi. Dežela, kjer vas bodo očarale štorklje, mlini na Muri, edinstvena prekmurska gibanica, odlična kulinarika in toplina ter gostoljubnost njenih prebivalcev. 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic, pa leži Panonska vas.V juniju so odprli naravni pretočni biotop, ki je postal prava aktracija za naše goste. Odlična priložnost za vse, ki se želite posončiti, v senci prebrati knjigo ali se celo osvežiti ob naravni vodi - in to v čistem miru, brez gneče in vstopnine.
Panonska vas je naselje vil in apartmajev, ki jo sestavlja 10 po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, ter ometi iz gline. Nastanjeni boste v elegantno opremljenih apartmajih, ki jih krasi ročno izdelano masivno pohištvo ter toplina krtačenega lesa. K prijetnemu ambientu prispeva okolju prijazno ogrevanje. Apartmaji pa so tudi klimatizirani in nudijo LCD TV, brezplačno WiFi povezavo, kopalnico, spalno-bivalni del ter kuhinjico.V ponudbi imate na voljo oddih v studiu za 2 osebi ali vili za 7 oseb (praktično za 2 družini).Dopustniki v Panonski vasi imate tudi vključene karte ter popuste na kopalne karte v bližnjih termah, tako da je vaš družinski oddih lahko še bolj zabaven. Terme 3000 so eden najbolj znanih in največjih vodnih parkov v Sloveniji, od Panonske vasi pa so oddaljene le 2 km! Terme Vivat so manjše, a privlačne terme v Moravskih Toplicah, od Panonske vasi pa so prav tako oddaljene le 2 km!Za boljšo predstavo tega prečudovitega kraja, si poglejte še video.
Domačnost Prekmurja, srčnost in gostoljubnost na vsakem koraku, pustijo nepozaben pečat, ki še dolgo greje srce in ohranja spomin na nepozabno prekmursko pravljico.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.