Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Velika Planina: Zimski oddih v pristni planinski koči s savno v objemu narave za 2-5 oseb, do -59%

Velika Planina: Zimski oddih v pristni planinski koči s savno v objemu narave za 2-5 oseb, do -59%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Doživite popolno sprostitev v znamenitih kočah na Veliki planini za popoln jesensko-zimski oddih z izjemnim pogledom na Kamniške Alpe, kjer se boste naužili svežega zraka in pozabili na vsakdanje skrbi. 3-dnevni oddih za 2 odrasli...


Popoln oddih v neokrnjeni naravi Velike planine.Nedaleč od prestolnice se odpira svet planin in neokrnjene narave, ki vam bo podaril popoln mir na višini 1600 metrov s čudovitim pogledom na Kamniške Alpe. Obiščite svet pastirjev in se naužijte svežega zraka. Za nekaj trenutkov pozabite na hitenje in vsakdanje probleme v dolini. Vzamite si čas zase in svoje bližnje.Povsem obnovljene luksuzne koče Zlatica, Resa ali Encijan na višini 1600 metrov vam zagotavlja udobje modernega človeka, a hkrati izkušnjo življenja visoko na planini med gorami. Koče, ki se nahajajo v neposredni bližini Zelenega roba, imajo posebej električno ogrevano kopalnico s tušem, umivalnikom in WC-jem. V kuhinji je kamin s pečico, kjer se lahko preizkusite v peki domačega kruha in ostalih dobrot. 
Izbirate lahko med klasičnimi kočami ali nadstandardno urejenimi s savno s pogledom na gore. Popolna romantika tako za pare kot družine.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.