Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Pri Vidrgarju 3*: Romantičen oddih na podeželju z zasebnim najemom savne in 4-hodno večerjo -55%

Pri Vidrgarju 3*: Romantičen oddih na podeželju z zasebnim najemom savne in 4-hodno večerjo -55%

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Bogata ponudba gostišča Pri Vidrgarju vas vabi na romantičen jesenski oddih. Razvajanje z nočitvijo v dvoposteljni sobi, pijača dobrodošlice, zaseben najem savne in izvrstna 4-hodna večerjo ter samopostrežni zajtrk v restavraciji z...


Gostišče s prenočišči “Pri Vidrgarju” 3* boste našli v osrčju Slovenije, ki je odlično izhodišče za ogled znamenitosti in odkrivanje njenih lepot. Priporočamo tudi ogled okoliških znamenitosti, kot so Vače, kjer so našli Vaško situlo, ki je najstarejši staroslovenski simbol, ostanki Valvasorjevega gradu Medija, kolesarskih in sprehajalnih poti ali pa sprostite svoj adrenalin v Pustolovskem parku GEOSS, ki se nahaja le korak stran od geometričnega središča Slovenije GEOSS.
Če se želite odmakniti od mestnega vrveža, je Gostišče Vidrgar prava izbira, saj je iz Ljubljane oddaljen le 35 km. Doživite razgibano zeleno okolico, ki je polna prijetnih presenečenj.
Nastanjeni boste tik ob gostišču v prijetni in topli dvoposteljni sobi depandanse, kjer vas bo pričakala pijača dobrodošlice. Sobe nudijo kopalnico s tušem in straniščem, TV in radio, telefon, dostop do interneta in nekatere tudi balkon.
V sprostitvenem kotičku se boste razvajali v zasebni savni, ki bo za 3 ure samo vaša in zajema lasten prostor s savno, tušem in počivalniki. Savnanje toplo priporočamo za krepitev imunskega sistema, čiščenje kože, pospešitve prekrvavitve, pospeševanje izločanja strupenih snovi iz telesa. Gostišče nudi tudi pestro izbiro odličnih masaž ob doplačilu.
Na večerjo se boste odpravili v gostišče z bogato družinsko tradicijo, ki ima svoja vrata odprta že od leta 1966. Navdušili vas bodo z odličnim 4-hodnim menijem:
Pozdrav iz kuhinje (skutni namaz z bučnim oljem in zeliščnim pestom, tatarski biftek z zeliščnim maslom, pršut)***Postrvin file na žaru, ajdova kaša z jurčki***Jelenov file ali steak ali puran s prilogo***Hišna sladica


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.