Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SPOZNAVNI TEČAJ JADRALNEGA PADALSTVA ZA VSAKOGAR, na preprost, varen in zabaven način! Vsa oprema se dobi na eni od 3 lokacij tečaja. Izkušeni inštruktorji ekipe iFLY vas čakajo

SPOZNAVNI TEČAJ JADRALNEGA PADALSTVA ZA VSAKOGAR, na preprost, varen in zabaven način! Vsa oprema se dobi na eni od 3 lokacij tečaja. Izkušeni inštruktorji ekipe iFLY vas čakajo

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Iščete zabavo med počitnicami, v času dopusta? Ste v iskanju nepozabne avanture in želite ugotoviti, če je jadralno padalstvo za vas?Začnite poletno zabavo s spoznavnim tečajem jadralnega padalstva in občutite veter pod »vašimi« krili. Z izkušenimi inštruktorji ekipe iFLY se boste spoznali z osnovami na preprost, varen in zabaven način.Ponudba vključuje:Predstavitev šolanja, Seznanitev z opremoPriprava opremeDvig in vodenje padala po terenu, Krajši poletiZlaganje padalaV ceno je vključena izposoja celotne opreme.KDAJ: Spoznavni tečaji potekajo vsak vikend, v manjših skupinah. V primeru slabih vremenskih razmer, bomo tečaj prestavili in vas pravočasno obvestili o novem terminu.KJE: Vremščica, Logatec, Prebold.TRAJANJE: 3 - 4 ure! ZA KOGA: Tečaja se lahko udeleži vsak, saj za učenje ne potrebujete nobenega predznanja.
VARNOST:Za vašo varnost poskrbi izkušeni inštruktor z licenco in dolgoletnimi izkušnjami. Za učenje uporabljamo le predpisano in zakonsko določeno, certificirano opremo, ki zadostuje vsem varnostnim zahtevam.PRIPOROČENA OPREMA: Športna oblačila in visoka pohodniška obutev.
DODATNA UGODNOST: V kolikor se boste v roku enega meseca od udeležbe na spoznavnem tečaju, odločili za plačilo iFly začetnega tečaja, vam znesek spoznavnega tečaja odštejemo od polne cene začetnega tečaja.
Ta razburljiva ponudba bo izpolnila vaša pričakovanja in vas popeljala novim izzivom naproti. V štirih urah se boste spoznali z osnovami jadralnega padalstva in tako naredili prve korake v svet jadralnega padalstva, ki nudi obilo zabave in svobode.Ne čakajte in se podajte na nepozabno doživetje v družbi prijateljev!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.