Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MORAVSKE TOPLICE - APARTMAJI RELAX VIVAT, Moravske Toplice, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja s solatnim bifejem) za 2 osebi

MORAVSKE TOPLICE - APARTMAJI RELAX VIVAT, Moravske Toplice, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja s solatnim bifejem) za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V osrčju Prekmurja, na skrajnem severovzhodu Slovenije, bosteprispeli v Moravske Toplice. V kraje, kjer se kopajo v soncu ter črni, zdravilniin osvežilni termo-mineralni vodi že dobrih 50 let. Doživeli boste dih jemajočonaravo in nepozabne razglede po neskončni ravnini in gričih, ki ravno pravrazgibajo prekmursko krajino. Sproščenost, dobro počutje in domačnost vas bodoobdajali na vsakem koraku. Prispeli boste v kraje, kjer ste preprosto doma.


Locirane v Moravskih Toplicah, v Prekmurju, so Terme Vivatodlična točka za sproščen oddih v osrčju narave. Razvajali se boste lahko vbazenskem kompleksu Vivat na 2.200 m2 vodnih površin - bazeni s termalno vodo,notranji bazen (temperatura do 33°C), v ločenem »črnem« bazenu na prostem(temperatura 38° C), v zunanjem olimpijskem bazenu (temperatura 26° C) in v 2 jacuzzijih.


Terme Vivat so odlična destinacija za predajanje toplimobjemom termalne vode, kolesarjenje, pohodništvo in doživetje edinstvene prekmurskekulinarike ter prijaznost tu živečih ljudi bo v vas pustilo nepozabenpečat. 


Apartma 1/2+1 (velikost: 45 m2): predprostor z garderobnoomaro, kopalnica z omarico, tušem in WC-jem, manjša dnevna soba z raztegljivimdodatnim ležiščem v velikosti: 125 cmx200 cm, pisalna miza in televizor terklima, spalnica s posteljo (postelja v velikosti: 160 cmx200 cm), omara,pisalna miza, balkonska terasa z vrtno sedežno garnituro. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.