Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Odlične 6-dnevne POČITNICE v romantični hišici Mattiuzi**** pri naselju Županiči (Istra) za do 4 osebe v čez CELOTNO SEZONO (do 31.8.2017)

Odlične 6-dnevne POČITNICE v romantični hišici Mattiuzi**** pri naselju Županiči (Istra) za do 4 osebe v čez CELOTNO SEZONO (do 31.8.2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Romantična hišica Mattiuzi**** se nahaja v istrski vasi Županiči, blizu Rabca in le 12 km od morja. Gostom je na voljo brezplačno parkirno mesto, termin za letovanje pa lahko izbirate čez celotno sezono - do 31.8.2017!
Romantična hišica Mattiuzi je klimatizirana ter opremljena s kuhinjo s pečico in kabelskim TVjem. Gostom je na voljo Wifi internetni dostop. Kar zagotavlja res nepozabno doživetje je neverjetna lokacija hišice, saj se ta nahaja na velikem področju neokrnjene narave, z različnimi vrstami rastja, rožami in zelišči. Hišica Mattiuzi je idealno izhodišče za pohodnike, kolesarje in ljubitelje narave, ki želijo raziskovati prelepo istrsko pokrajino.
Da bo vaše bivanje kar se le de brezskrbno, so v hišici tudi sušilec za lase, kavni aparat, pralni in pomivalni stroj, hladilnik ter terasa za posedanje na svežem zraku.
Ne čakajte in se pozanimajte o prostem terminu - romantična hišica Mattiuzi**** v Županičih vas pričakuje!>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.