Odlične 6-dnevne POČITNICE v romantični hišici Mattiuzi**** pri naselju Županiči (Istra) za do 4 osebe v čez CELOTNO SEZONO (do 31.8.2017)

redna cena
375,00
cena s popustom
375,00
Ponudba je že
POTEKLA


Romantična hišica Mattiuzi**** se nahaja v istrski vasi Županiči, blizu Rabca in le 12 km od morja. Gostom je na voljo brezplačno parkirno mesto, termin za letovanje pa lahko izbirate čez celotno sezono - do 31.8.2017!
Romantična hišica Mattiuzi je klimatizirana ter opremljena s kuhinjo s pečico in kabelskim TVjem. Gostom je na voljo Wifi internetni dostop. Kar zagotavlja res nepozabno doživetje je neverjetna lokacija hišice, saj se ta nahaja na velikem področju neokrnjene narave, z različnimi vrstami rastja, rožami in zelišči. Hišica Mattiuzi je idealno izhodišče za pohodnike, kolesarje in ljubitelje narave, ki želijo raziskovati prelepo istrsko pokrajino.
Da bo vaše bivanje kar se le de brezskrbno, so v hišici tudi sušilec za lase, kavni aparat, pralni in pomivalni stroj, hladilnik ter terasa za posedanje na svežem zraku.
Ne čakajte in se pozanimajte o prostem terminu - romantična hišica Mattiuzi**** v Županičih vas pričakuje!>

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Ružmarinska 6
OMEJENA KOLIČINA
Toplička 80
OMEJENA KOLIČINA
Vlahe Bukovca 3
OMEJENA KOLIČINA
Danca 3


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Odlične 6-dnevne POČITNICE v romantični hišici Mattiuzi**** pri naselju Županiči (Istra) za do 4 osebe v čez CELOTNO SEZONO (do 31.8.2017)"
Lokacija

SlovenijaVreme Hrvaška

Preverite trenutne vremenske razmere in vremensko napoved za večino krajev na Hrvaškem


Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust