Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MODRO POLETJE na COSTA BRAVI! 10-dnevni izlet z agencijo M&M Turist | Različni termini med junijem in septembrom

MODRO POLETJE na COSTA BRAVI! 10-dnevni izlet z agencijo M&M Turist | Različni termini med junijem in septembrom

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Okusite katalonski temperament z agencijo MM Turist! Ogledi, kopanje, izleti, aktivnosti. Uživajte na Costa Bravi, katalonski divji obali, ki se razprostira vse od francoske obale, po želji pa se lahko odpravite tudi na izlet v Barcelono, sredozemsko metropolo, ki obiskovalce očara s svojo živahnostjo, stilom, šarmom, parkom Gaudi, rižoto paella ...
PROGRAM POTOVANJA
1. dan: LJUBLJANA – AZURNA OBALA
V popoldanskih urah odhod iz Ljubljane in vožnja v Italijo ter dalje proti Franciji v kneževino Monaco, kjer bo postanek za sprehod po nočnem Monte Carlu s številnimi znamenitimi igralnicami in hoteli…. Nadaljevanje vožnje skozi Provanso v Španijo.
2. dan: PROVANSA – FIGUERAS – LLORET DE MAR / COSTA BRAVA
Po nočni vožnji dopoldne prihod v Figueras, kjer bo po želji ogled Dalíjevega muzeja. Nastanitev v hotelu v Lloret de Mar-u ali v letovišču na Costa Bravi, prosto popoldne, večerja in nočitev. 
3. dan: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA (in po želji izlet v BARCELONO)
Po zajtrku prosto. Po želji se lahko odločite za celodnevni izlet v katalonsko prestolnico Barcelono. Kosilo (lunch paket). Na panoramskem ogledu bomo videli znamenito Sagrado Famílio, staro pristanišče s Kolumbovim spomenikom, Gaudíjeve stvaritve (Casa Milá, Casa Batlló in park Güell) ter Montjuich z olimpijskimi objekti. Sprehodili se bomo skozi Barrio Gotico s katedralo, obiskali eno najlepših tržnic Evrope La Boquerijo ter najslavnejšo mestno ulico, živahno La Ramblo. Prosto za obisk katerega od številnih muzejev, znamenitega stadiona nogometnega kluba Barcelone, Camp Nou ali akvarija. Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev. 
4. dan: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA
Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Kosilo, večerja in nočitev v hotelu. Zvečer po želji ogled predstave flamenka- tipičnega andaluzijskega plesa z večerjo.
5. dan: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA (po želji izlet v Tosso de Mar )
Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Po kosilu se boste lahko odločili za poldnevni izlet z ladjico v očarljivo srednjeveško mestece Tossa de Mar, kjer si boste ogledali staro mestece, znotraj trdnjave iz 12. stol. Mestece je služilo kot kulisa legendarnemu filmu z Avo Gardner v glavni vlogi. Povratek z avtobusom, na poti postanek v tradicionalni bodegi za pokušino vin in likerjev. Večerja. Zvečer za doplačilo možnost obiska predstave viteških iger. Nočitev v hotelu.
6. dan: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA (po želji izlet na Montserrat)
Po zajtrku prosto ali po želji in za doplačilo celodnevni izlet na goro Montserrat, kjer domuje zaščitnica Katalonije - Črna Marija. Postanek za obisk ene od številnih šampanjskih kleti ter večerni obisk magičnih fontan v Barceloni. Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev. 
7. dan: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA (Marineland ali Waterworld)
Po zajtrku prosto oz. po želji in za doplačilo obisk zabaviščnega parka Marinelanda ali vodnega parka Waterworld, kjer vas čakajo vodne dogodivščine, tobogani… Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev.
8. dan: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA
Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje in počitek.
9. dan/10. dan: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA – GRASSE – NICA – LJUBLJANA
Po zajtrku vožnja skozi Provanso do Azurne obale, do mesteca Grasse, kjer bo obisk parfumerije. Vožnja do Nice, kjer bo postanek za večerni sprehod in večerjo v eni od čudovitih restavracij. Nočna vožnja proti Sloveniji, kamor bo prihod naslednji dan v jutranjih urah.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.