Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILA MAJUR, Kelebija, Srbija - 67 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Kava ob zajtrku

VILA MAJUR, Kelebija, Srbija - 67 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Kava ob zajtrku

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel predstavlja najsevernejšo točko Srbije, ki se nahaja na meji z Madžarsko in je 8 kilometrov oddaljen od mesta Subotica. Od ceste ga loči pas stoletnega borovega gozda, kar zagotavlja popoln mir in tišino. Ker ste oddaljeni od mestnega vrveža, je popolna izbira za vaš dopust.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=7Gme1Q3Ju9o&feature=youtu.be&t=319

Hotel Vila Majur je bil zgrajen leta 2006 kot del znane restavracije Majur, ki ima gostinsko tradicijo že od leta 1991. 

Hotel Vila Majur ima na voljo 12 sob in 8 apartmajev. Apartmaji in sobe so luksuzno opremljeni, klimatizirani in imajo TV, telefon, mini bar, teraso, brezžični internet, sušilnik za lase, kopalni plašč … Hotel je primeren za skupine do 50 oseb. 

V hotelu imate na voljo tudi organizacijo različnih vrst praznovanj, kot so poroke, rojstnodnevne zabave in poslovna kosila in večerje. V restavraciji Majur lahko izbirate med meniji za slovesnosti, ki so organizirane po želji gostov. Restavracija ima 120 sedežev na terasi in 100 sedežev v restavraciji (restavracija je klimatizirana). Gostje lahko uživajo v okušanju najboljših domačih in mednarodnih specialitet, kot posebna ponudba pa so jedi pripravljene pred gostom (tatarski biftek, flambirane mesne jedi). 

Restavracija je prejela več zlatih medalj na tekmovanjih za turizem in gostinstvo na zvezni in republiški ravni. Leta 1998 je bila dvakrat izbrana za najboljšo restavracijo. Prvič jo je izbrala Gospodarska zbornica Vojvodine, drugič pa Turistična organizacija Srbije z nagrado Turistični cvet.

Poleg udobne nastanitve nudi hotel širok izbor možnosti za aktivni počitek v notranjem bazenu, savni, mini telovadnici in sproščujočo masažo. Ljubitelji belega športa lahko od pomladi do jeseni uporabljajo še dve teniški igrišči. V stoletnem borovem gozdu se nahaja jezero, primerno za amaterski ribolov. V parku so nameščene klopi za počitek in bivanje na svežem zraku.

Samo 300 m stran od hotela se nahaja kobilarna Kelebija, ki je impresivni kompleks v panonskem stilu na 20 ha urejene zelenice. Kobilarna ima več kot 60 konjev lipicancev. Gostje se lahko odločijo za rekreacijsko jahanje in možnost vožnje s kočijami ali sankanje v zimskem času, začetniki pa imajo na voljo tudi šolo jahanja. Kobilarna ponuja tudi možnost organiziranja družinskih in prijateljskih srečanj, otroških izletov, promocij in seminarjev … Poleg standardne ponudbe je gostom na voljo zelenica za mali nogomet, teren za odbojko, miza za namizni tenis, pikado itd.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.