Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GARETOV KONAK, Prolom Banja, Srbija - 105 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polni penzion za 2 osebi

GARETOV KONAK, Prolom Banja, Srbija - 105 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polni penzion za 2 osebi

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Prolom Banjo. Čudežen kraj, obkrožen z bujnimigozodovi gore Radan in Sokolovice, ki je popolna lokacija za dolge sprehode inrazne aktivnosti v naravi. Zdravilna Prolom voda je znana po svojih blagodjenihučinkih na zdravje. Đavolja Varoš je naravni fenomen, o katerem pričajo raznelegende, ki zbudijo domišljijo vsakega obiskovalca. 

Garetov Konak je družinski objekt, ki se nahaja v bukovemgozdu na pobočjih gore Radan. Konak nudi vse, kar želite na sproščujočem oddihu – Spa in Wellness, restavracijodomače kuhinje, teraso s čudovitim pogledom na nedotaknjeno naravo. Konak senahaja v središču Prolom Banje (22 km jugovzhodno od Kuršumlije, 80 km od Niša,95 km od Kruševca, 320 od Beograda).

Razpolagajo s 34 sobami in 3 apartmaji. Vse sobe imajokopalnico, televizor, teraso s čudovitim pogledom na nedotaknjeno naravo.Brezplačen wi-fi in kabelska televizija bosta vaše bivanje naredila še boljprijetno. Spa in Wellness center vam nudi popoln oddih z možnostjo izbireaktivnosti, ki bodo blagodejno vplivale na vaše zdravje. Popolno sproščanje vamponuja bazen, savna, parna kopel, jacuzzi, rezne vrste masaž in kopeli,soba za oddih ob prijetni glasbi in prijaznem osebju.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.