Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILLA MISURA, Splitska, Brač, Hrvaška - 187 EUR - 3x nočitev v studio apartmaju v pritličju za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

VILLA MISURA, Splitska, Brač, Hrvaška - 187 EUR - 3x nočitev v studio apartmaju v pritličju za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pozabite na skrbi in se napolnite s pozitivno energijo v kraju Splitska, na prekrasnem otoku Braču! Raziščite naravne lepote otoka, spoznajte prijazne domačine in uživajte v bogati gastronomski ponudbi otoka.


Brač je eden izmed najlepših jadranskih otokov, samo 18 km oddaljen od Splita. Največji dalmatinski otok s površino 395 km2 je prežet s slikovitimi atrakcijami: borovi gozdovi, številne uvale, peščene in prodnate plaže, stari gradovi zgrajeni iz svetovno znanega kamna z Brača in kristalno čisto morje. 
Splitska je malo mestece na Braču; leži v prekrasnem zalivu s pogledom na Split, 6 km stran od Supetra, glavne trajektne luke in največjega mesta na otoku, 35 km od Bola in 18 km od Vidove gore, otoškega najvišjega vrha.


Na voljo so klimatizirane namestitvene enote s pogledom na morje ali vrt. V sklopu objekta sta tudi restavracija in bar. Svetle in prostorne namestitvene enote imajo satelitsko televizijo, omaro in lastno kopalnico s tušem. Nekatere imajo tudi kuhinjo in balkon. Villa Misuri je od morja oddaljena 50 metrov, od plaže pa 200 metrov. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.