Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Adrenalin ob Kolpi: Popoln adrenalinski dan ob reki Kolpi že od 14,90 €. Na voljo pustolovski park, adrenalinski park ali rafting!

Adrenalin ob Kolpi: Popoln adrenalinski dan ob reki Kolpi že od 14,90 €. Na voljo pustolovski park, adrenalinski park ali rafting!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Čas je za adrenalin! Ena cena, izberete sami! Izbirate med različnimi aktivnostmi: Izlet po reki Kolpi s kajaki, kanujii ali rafti, pustolovski park ali adrenalinski park. Posamezna ponudba le 14,90 €. Vključena pripadajoča oprema...


          
Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro različne aktivnosti:Izlet po reki Kolpi s kajaki, kanuji ali rafti -61%:Trajanje: 2-3 ure.Oprema: čelada, rešilni jopič.Prevoz,zavarovanjeVodnik.Primerno za otroke nad 12 let.Pustolovski park - pri ’RJAVEM MEDVEDU’ -61%:16 postaj v krošnjah dreves, plezanje, prosti pad, zip-line proga.Trajanje: 2 uri,plezalna oprema: plezalni komplet, čelada, komplet za samovarovanje.inštruktor,zavarovanje.Primerno za otroke nad 10 let.Adrenalinski park -61%:Heksagon, steber pogumnih, gugalnica.Trajanje: 2 uri.Oprema: plezalni komplet, plezalna čelada, komplet za samovarovanje.Inštruktor,zavarovanje.Primerno za otroke nad 12 let.Vse ponudbe vključujejo:Ponudba velja za 1 osebo, staro nad 10 let.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.11.2017, ob sobotah in nedeljah*.Opis ponudbe
Adrenalinski park sestavljajo: stolp, na katerega se povzpnete po posebnih jeklenih stopnicah, hexagon, sestavljen iz visokostoječih elementov (high ropes course), plezalna stena, stena za spuščanje, spust po jeklenih vrveh, skok v prazno, orjaška gugalnica, poligon za različne team building in zabavne programe. Adrenalinski park je poligon, sestavljen iz visokih lesenih elementov-stebrov na katerih je možno delati različne vaje, ki jih je možno premagovati individualno ali skupinsko. Adrenalinski park je serija nadzorovanih posameznih ali skupinskih izzivov, ki se lahko uporabljajo v rekreacijske, študijske, razvojne ali terapevtske namene. V adrenalinskem centru se  lahko preizkusi vsak, ki meri v višino vsaj 150 cm in je psihofizično zdrav.Pustolovski park je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.Koncept pustolovskega parka temelji na doživljajskem popotovanju preko posebej urejenega plezalnega poligona, ki je zgrajen med krošnjami dreves in to tako, da si obiskovalci sami lahko izbirajo sebi primerno težavnostno stopnjo. Sestavlja ga 16 različnih postaj.S parka se vidi čudovita Loška stena , ter neokrnjena narava Kolpske doline.Za opremo, ki jo potrebujete za adrenalinski center, je poskrbljeno. Obvezno opremo sestavljajo: plezalni pas, varnostna čelada, ter posebna oprema za samovarovanje. Oprema je a-testirana po eu normah in je narejena iz visokokakovostnih materialov. Vaša osebna oprema je: udobna oblačila (trenirka,športne hlače in primirna obutev). Za varnost skrbijo strokovno usposobljeni inštruktorji z licencami.Park obratuje: od 10.00 zjutraj do 18.00 zvečer.Pričetek programov: od 10.00-13.00 in od 14.00 do 18.00.
Rafting
Rafting na reki Kolpi ni nevaren. Primeren je za vse starostne skupine. Ob večjih vodostajih pa izberemo odsek reke, ki je primiren starosti in sposobnosti skupine. Poleg tega je v vsakem čolnu vodnik rafta , ki ima opravljen tečaj za vodnika rafta in licenco.S Kolpa Sports boste zadovoljni, saj na enem mestu dobite vse (športne programe, prehrano, pijačo, nočitve), imajo prijazne in simpatičneinštruktorje ter ostalo osebje, ter urejena okolica (v sklopu centra so tudi sanitarije, tuši, wc ji, garderobe..). Prepričala vas bo lepa narava z čisto reko Kolpo in Čabranko ter obširnimi gozdovi.Izlet z gumijastimi čolni - RaftingReka Kolpa je ocenjena s težavnostno stopnjo I-III WW, kar pomeni da ni nevarna, nima raznih vodnih tvorb kot so gobe, sifoni, vrtinci in je primerna za vse generacije .Spomladi in jeseni oziroma po večjem deževju je reka Kolpa visoka in hitra,ter omogoča veliko adrenalinskih užitkov, v poletnih mesecih pa se prelevi v mirno in leno reko, toplo, primerno za kopanje, idealno za družine in manj adrenalinske navdušence.​Ob dogovorjeni uri se zberete v športnem centru Kovač v Osilnici. Vodniki razdelijo potrebno opremo, ki je: neoprenska obleka, copati, rešilni jopič, čelada, anorak. Z organiziranim prevozom se odpeljemo do vstopnega mesta in prisluhnemo inštrukcijam vodnika. Začne se nepozaben izlet, ki traja cca 3 ure, odvisno od vodostaja reke. 
Izlet s kajakomZa pogumnejše, za vse tiste, ki si želite doživeti pravi stik z vodo, vam priporočamo kajak. Ker gre za zahtevnejšo vožnjo vam vodnik - inštruktor na mirni vodi razloži tehniko veslanja, pokaže kaj narediti v primeru preobrata, kako se zaustaviti v protitoku itd. Sledi razburljiv spust, ki traja cca 3 ure (10 km). Priporočljivi meseci za kajak so junij, julij in avgust.Izbirate lahko med :Proga 1Osilnica-Rački potok(težavnostna stopnja 1-3 +, ob večjih vodostajih najboljši raft na Kolpi, primiren za starosti od 14 let naprej, trajanje cca 3 ure,dolžina cca 14 km priporočamo ga v mesecih marec, april, maj, oktober, november )Proga 2Bosljiva loka-Kuželj ( težavnostna stopnja 1-3, primiren za starosti od 14 let naprej, priporočamo ga v mesecih junij,julij,september, trajanje cca 3 ure,dolžina cca 10 km )Proga 3Fara-Bilpa ( težavnostna stopnja 1-2, primerna za starosti od 5 let naprej, priporočamo ga v mesecih julij,avgust ,september, trajanje cca 4 ure,dolžina cca 10 km)​Obvezna oprema, ki jo dobite v našem športnem centru je : neoprenska obleka, copati, rešilni jopič, čelada, anorak. V poletnih mesecih pa zadostuje čelada,rešilni jopič in copati. Poleg navedene opreme,ki jo dobite pri nas morate s seboj prinesti : kopalke,brisačo (po raftu se lahko stuširate v našem športnem centru), dodatno majico s kratkimi rokavi, copate (po možnost stare) poleti pa tudi sončna očala in kremo za sončanje.Ob 10.00 uri je 1. štart - do 9.30 ure morate biti na kraju,Ob 14.30 je 2. štart - do 14.00 ure morate biti na kraju.Rafting na reki Kolpi ni nevaren. Primeren je za vse starostne skupine. Ob večjih vodostajih pa izberemo odsek reke, ki je primiren starosti in sposobnosti skupine. Poleg tega je v vsakem čolnu vodnik rafta , ki ima opravljen tečaj za vodnika rafta in licenco.
S Kolpa Sports boste zadovoljni, saj na enem mestu dobite vse (športne programe, prehrano, pijačo, nočitve), imajo prijazne in simpatičneinštruktorje ter ostalo osebje, ter urejena okolica (v sklopu centra so tudi sanitarije, tuši, wc ji, garderobe..). Prepričala vas bo lepa narava z čisto reko Kolpo in Čabranko ter obširnimi gozdovi.
S Kolpa Sports boste zadovoljni, saj na enem mestu dobite vse (športne programe, prehrano, pijačo, nočitve), imajo prijazne in simpatičneinštruktorje ter ostalo osebje, ter urejena okolica (v sklopu centra so tudi sanitarije, tuši, wc ji, garderobe..). Prepričala vas bo lepa narava z čisto reko Kolpo in Čabranko ter obširnimi gozdovi.
NE PREZRI TUDI: Hotel Kovač: SPA oddih, s polpenzionom, za 2 osebi, že od 49 €Plačajte le 3 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Pustolovščina le 14,90 €, namesto 38 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 3 €, preostali znesek 11,90 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@kovac-kolpa.com. (Za rezervacijo termina se pošlje skenirano ali pripeto potrdilo ter osebne podatke).Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Sela 5, 1337 Osilnica, Slovenija.Ponudba velja za 1 osebo, staro nad 10 let.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.11.2017.Preostali znesek 11,9 €  plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:Program se izvaja ob sobotah in nedeljah z začetkom ob 10.00 ter ob 14.00.Priporočen je prihod vsaj 15 minut pred začetkom programa ter primerna športna obleka in obutev.*Za skupino nad 6 oseb je možen dogovor tudi med tednom oz. po dogovoru.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Potrdilo se šteje kot unovčeno, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal rezervacije vsaj 72 ur prej.Doplačila:Neoprenska oprema: 5 €.Najboljša pot do Hotela Kovač: iz Ljubljanske smeri; Ljubljana-Velike Lašče-Ribnica-Dolenja vas-Gotenica-Kočevska reka (pozor zaviti desno za Borovec)- Osilnica iz Primorske smeri; avtocesta izhod Unec-Cerknica-Stari trg pri Ložu-Babno polje (meja s Hrvaško)-Prezid-Čabar-Zamost (meja)-Osilnica.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Kovač, Kolpa d.o.o. Kontaktni podatki: info@kovac-kolpa.com Lokacija ponudnika: Sela 5, 1337 Osilnica, Slovenija
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.