Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI V TISNU, Tisno, Hrvaška - 462 EUR - 7x nočitev za 4 osebe (2 odrasli osebi + 2 otroka), Kupon je unovčljiv od 1. 7. 2017 do 31. 7. 2017

APARTMAJI V TISNU, Tisno, Hrvaška - 462 EUR - 7x nočitev za 4 osebe (2 odrasli osebi + 2 otroka), Kupon je unovčljiv od 1. 7. 2017 do 31. 7. 2017

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tisno je najmlajšemesto na otoku Murter. Ima dolgo mestno sprehajališče, lepe kamnite hiše,lokalne cerkve in nekaj lokalnih zgodovinskih in kulturnih znamenitosti, intudi restavracije, gostilne caffe bare, picerije in slaščičarne.


Tisno jenekoč bilo glavno upravno središče otoka Murter in imel je obrt in trgovine. Izistega razloga, so se prvi obrnili na turizem, in prvi ponujali hotelsko inpenzionsko storitev v obdobju med dvema svetovnima vojnama.


Tisno je vsekakormesto, ki ima osebni stil življenja, ki vas lahko osvoji v le nekaj dnehbivanja v njem. Čudovite majhne plaže so na voljo pet minut hoje izven mesta.


Garden festival, ki  od leta 2012, od 4. 7. do 11. 7. poteka v bližini Tisno, privablja ljubitelje elekronskega zvoka, posebej mladih oseb, ki užvajo v kopanju in plesu ob zvokih elektronske glasbe podnevi in ponoči.   


Apartmaji v Tisnu sole 50 m stran od morja in imajo prečudovit pogled s terase. Imeli boste popolnmir, saj se apartmaji nahajajo 300 m stran od mestnega vrveža.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.