Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TOP WELLNESS ODDIH V DVOJE, LUKSUZNA SONČNA HIŠA BANOVCI, 1X NOČITEV/BOGAT DOMAČ ENERGIJSKI ZAJTRK, KOLESARJENJE, KOPANJE V TERMAH, SAVNE, JACCUZI: KUPONI SE LAHKO ZDRUŽUJEJO V VEČ DNEVNI ODDI ! AKCIJA 122€ namesto 189€!

TOP WELLNESS ODDIH V DVOJE, LUKSUZNA SONČNA HIŠA BANOVCI, 1X NOČITEV/BOGAT DOMAČ ENERGIJSKI ZAJTRK, KOLESARJENJE, KOPANJE V TERMAH, SAVNE, JACCUZI: KUPONI SE LAHKO ZDRUŽUJEJO V VEČ DNEVNI ODDI ! AKCIJA 122€ namesto 189€!

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


  • Ponudba zajema: 1x nočitev v sobi po izbiri za dve osebi, 1x zdrav, domač energijski zajtrk, sveže sadje ob prihodu, penina v sobi (0,375)
  • neomejena uporaba wellnessa, neomejena uporaba masažnega bazena s kozarcem penine, izposoja koles
  • DARILO: 1x celodnevno kopanje za max 2 odrasli osebi v Termah Banovci
  • Sprostitveni čaj in sveže sadje, uporaba kopalnega plašča, brisač in copat, sušilnik las
  • KUPONI SE LAHKO ZDRUŽUJEJO V VEČDNEVNI ODDIH!
  • Kuponi so unovčljivi vse dneve do 30.9.2017
  • Obvezna je predhodna rezervacija pri ponudniku na tel: 02 588 82 38 ali 040 272 921 ali e-mail: booking@soncna-hisa.si
  • Turistična taksa: 1,27€/oseba/noč! 0,50€ otroška turistična taksa na dan od 7.-18.leta (otrok do 7. leta je upravičen od TT)
  • SONČNA HIŠA

    V tako skrbno opremljeni vili se lahko človek zaziba v intimnost in sproščenost, kakršne je deležen le doma. Obenem pa mu razkošnost storitev, namenjenih skorajda „nesramnemu“ razvajanju, omogoča doživetja, primerljiva le s tistimi v hotelih najvišje kategorije. V Sončni hiši domuje "hotel", v katerem je še posebej poudarjena osebna obravnava gostov. Ne glede na to ali boste uživali v izvrstnem izboru jedi ob zajtrku ali pa le počivali v Sončni sobi, vam bo naše osebje vselej na voljo. Obiščite nas in se prepustite čarobnosti presenečenj, ki smo jih pripravili za vas! Zadali smo si precej zahteven cilj. Radi bi, namreč, da bi se sleherni gost v Sončni hiši počutil »kot doma, če ravno je daleč od doma«. Prav gotovo se sprašujete: Le kako jim bo to uspelo?

    V petih prostornih in okusno opremljenih luksuznih sobah, v prelepi podeželski vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije, lahko gostimo največ 13 gostov hkrati in vam tako ponudimo še kako potrebno diskretnost in udobje. S pomočjo našega edinstvenega Wellness vrta, pa vas za nameček povsem nežno »odklopimo« iz neprestane borbe s časom, ki ga narekuje dandanašnje urbano življenje. Tudi vse naše sobe so zamišljene tako, da lahko zadovoljijo potrebe vsakega posameznika. Vsako smo opremili unikatno, premišljeno, z detajli, ki vam bodo preprosto morali vzbuditi domišljijo. Vsaka soba je drugačna, izberite si svojo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.