Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ODLIČNE 8-dnevne POČITNICE s POLPENZIONOM za 2 osebi v Hotelu Dramalj pri Crikvenici - V TOP SEZONI, med 23.7. in 13.8.2017 (od nedelje do nedelje)

ODLIČNE 8-dnevne POČITNICE s POLPENZIONOM za 2 osebi v Hotelu Dramalj pri Crikvenici - V TOP SEZONI, med 23.7. in 13.8.2017 (od nedelje do nedelje)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lepota Jadrana je na dosegu roke, zato se odpravite v prečudoviti Dramalj v Crikvenico in preživite nepozabne 8-dnevne počitnice v TOP SEZONI.
Ponudba zajema sedem nočitve s polpenzionom v Hotelu Dramalj** za 2 osebi v terminih od 23. julija do 13. avgusta 2017 (od nedelje do nedelje).
Hotel Dramalj
Hotel Dramalj je primeren za miren oddih z družino ali ljubitelje miru, saj je lociran na sami plaži in oddaljen od prometnih ulic. Ob večerih lahko gostje uživajo v prekrasnem sončnem zahodu ali pa ob prižiganju luči na bližnjem otoku Krku. V bližini se nahajajo trgovine, majhne restavracije in kavarne. Ob obali se nahaja tudi pol ure dolga sprehajalna pot, ki vas bo vodila do Crikvenice.
DRAMALJ
Nekoč mesto malih ribičev in kmetov, danes pa moderna turistična destinacija, katere posebnost sta ugodna geografska lega in klimatske razmere. Arhitektura in infrastruktura združujeta tradicionalnost s sodobnostjo, kot tudi urbano s podeželskim. Dramalj je del Crikveniške Riviere, ki ima dolgo turistično tradicijo in sodobno cestno povezavo z vsemi pomembnimi mesti v državi. Na leto ima kar 250 sončnih dni, blago mediteransko klimo, od skalnatih, kamnitih in peščenih plaž (nekatere izmed njih so nositeljice FEE modre zastave) do skritih zalivov s kristalno čistim morjem. V Dramlju najdete veliko lepih sprehajalnih poti, veliko zabave (koncerti klasične in sodobne glasbe, nočni ribolov ...) in različne športne aktivnosti (ribolov, potapljanje, padalstvo, jahanje, kolesarjenje ...), možnost izletov po morju (otoki, Crikvenica v Krk, Rab...) in celini (Plitvička jezera, Krka...), možnost zdravstvenega turizma (slavni sanatorij za zdravljenje bolezni dihal in kostno-mišičnega sistema "Talasoterapija"). Očarala vas bo bogata kulinarika, morske specialitete in tradicionalne obalne jedi - vse to je Dramalj.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.