Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Uredite si stopala! SPA PEDIKURA + PILING in MASAŽA za ženske ali moške v Salonu Emporias v Ljubljani (kuponi so veljavni do 31. avgusta 2017)

Uredite si stopala! SPA PEDIKURA + PILING in MASAŽA za ženske ali moške v Salonu Emporias v Ljubljani (kuponi so veljavni do 31. avgusta 2017)

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Se v prihajajočem času odpravljate v toplice ali celo na morje? Bi radi svoje noge pripravili na odprta obuvala? Privoščite si pedikuro stopal s pilingom!
Urejena stopala in nohti na nogah so želja vsake ženske ali moškega. Spa pedikura s pilingom in masažo, primerna za moška in ženska stopala, v Salonu Emporias je vse, kar potrebujete!
Poskrbeli bodo za razpokano in otrdelo kožo na petah, jih zmasirali in lično uredili nohte. V salonu Emporias nudijo tudi parafinsko kopel. Vašo kožo prijetno segreje in jo navlaži. Toplotni efekt pri nanosu poveča cirkulacijo krvi, odpre pore, suho kožo revitalizira v najkrajšem času in jo pripravi do tega, da vlago sprejme. Zelo sprostilen tretma, ki je primeren tudi za revmatična obolenja.
Čas posvečen stopalom je pomemben za dobro počutje. Na stopalih je namreč mnogo pomembnih živcev, ki stimulirajo delovanje celotnega telesa. Vzemite si čas in privoščite stopalom nego, ki jo potrebujejo.
Naj vam ne bo nerodno, sproščeno boste lahko pokazali urejena stopala in nohte!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.