Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LAST MINUTE 4-dnevni MORSKI ODDIH za 2 osebi v Hotelu Plava Laguna*** na Murterju (od 26. do 29. MAJA 2017)

LAST MINUTE 4-dnevni MORSKI ODDIH za 2 osebi v Hotelu Plava Laguna*** na Murterju (od 26. do 29. MAJA 2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne zamudite te sijanje LAST MINUTE ponudbe za letovanje od 26. do 29. MAJA 2017!
V petek, 26.5., se v Tisnem odvija tudi veliko romanje k svetišču Gospe od Karavaje, ki se ga udeležijo verniki iz cele zadrske in šibenske škofije.
Če ste ljubitelj neokrnjene narave, sonca, morja in mediteranske klime, je Murter idealen kraj za vas. Lep pogled in simpatičen hotel bodo izpolnili vaša pričakovanja in vam omogočili sijajen dopust, ki vam bo še dolgo ostal v spominu.
Ponudba zajema 4 dni (s 3 nočitvami) za 2 osebi v hotelu Plava Laguna*** na Murterju – ponudbi je vključen tudi zajtrk.
Namerni ali naključni gosti, z veseljem boste upočasnili vožnjo, ko se boste peljali mimo ulice Put Jazina 33, kjer prečudovit hotel Plava Laguna pričara fantastičen ambient! 
Nadvse prijazno osebje pa se bo potrudilo izpolniti vašo vsako, še tako zahtevno, željo!
Vsaka soba ima klimatsko napravo in balkon s pogledom na morje, ki vas ne bo pustil ravnodušnih! Sobe so prenovljene in polno opremljene z LCD TV-jem, telefonom, minibarom in seveda s kopalnico.
V sklopu hotela je tudi odlična restavracija, kjer boste lahko resnično uživali ob še boljši hrani! Lesket luči v morju ob večernih urah pa bo restavracijo zavzelo romantično vzdušje, ki bo popestrilo vsak vaš večer.
TISNO
Nahaja se deloma na Tišnjanskem polotoku in delno na otoku Murter. Tjesnac (po katerem je mesto Tisno poimenovano), med otokom in celino danes meri le 38 metrov. Povezavo tvori dvižni most.
Tisno se nahaja v bližini večjih mest Dalmacije, kot so Šibenik (28 km), (56 km), Zadar in Split (100 km) in je povezan z glavno cesto in avtocesto A1.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.