Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILLA DORA , Kraljevica, Hrvaška - 400 EUR - 5x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

VILLA DORA , Kraljevica, Hrvaška - 400 EUR - 5x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Iščete idealno lokacijo za oddih? Namestitev, ki vam bo olajšala bivanje in zagotovila, da si boste tam ustvarili nepozabne spomine? Kakovosten oddih vam bodo nudili apartmaji čudovite avstro-ogrske ville Dora, kise nahaja v Kraljevici, blizu Reke!


Villa Dora je čudovita avstrijsko-madžarska hiša, zgrajena med leti 1936 in 1938. Sestavljena je iz glavne stavbe, v kateri se nahajata 2 studio apartmaja in 3 enoposteljni apartmaji. V bližini glavne stavbe se prav tako nahajata enoposteljni apartma ter ločen dvoposteljni bungalov s svojim zasebnim vrtom. Vsak apartma ima pogled na morje, vsem gostom pa je na voljo parkirišče znotraj ograjenega vrta. Vsi apartmaji so opremljeni s SAT TV, brezplačnim dostopom do brezžičnega interneta, klimatsko napravo in ogrevanjem. V bližini je pomol s privezi za čolne v zalivu.


Vila Dora se nahaja na polotoku Oštro, približno 1,5 km stran od majhnega mesta Kraljevica, ki se nahaja med mestoma Reka in Crikvenica. Vila je zgolj 30 kilometrov oddaljena od Opatije in manj kot 5 minut vožnje do vhoda za most na otok Krk.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.