Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DINOPARK - DAN MED DINOZAVRI, Funtana, Hrvaška - 29 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, Vstopnica za Dinopark

DINOPARK - DAN MED DINOZAVRI, Funtana, Hrvaška - 29 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, Vstopnica za Dinopark

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prvi hrvaški tematski show park vas bo popeljal v prazgodovino na ogled premičnih dinozavrov v naravni velikosti!

PROGRAM:


Odhod avtobusa z dogovorjenega mesta. Vožnja proti Hrvaški. V dopoldanskih urah bomo prispeli do Funtane, tematskega parka DINOPARK. 


Dinopark Funtana je prvi hrvaški tematski in show park. Nahaja se v osrčju Istre, v bližini Poreča. Del parka se nahaja na starem kamnolomu, v čigar divjini se nahajajo premični dinozavri v naravni velikosti. Avtentičnemu prazgodovinskem vzdušju Dinoparka prispeva tudi njegova čudovita narava. Park je obdan z bujnimi drevesi, po parku pa se razteza več kot 1,5 kilometrov lesenih stez.


Vrata je odprl leta 2009. Poleg dinozavrov vam Dinopark Funtana ponuja številne druge vrste zabavnih aktivnosti, v katerih lahko uživa cela družina. V SHOW ARENI, ki vključuje 1000 sedežev se izvajajo dnevne predstave VARIATE CIRKUS. Znotraj arene se nahajajo tudi restavracije, dino kino in otroška igralnica. Zunaj arene se nahajajo različne zanimivosti za najmlajše: mini zabaviščni park, otroški vlak, vrtiljaki, trampolini in igrišče. Ena od najbolj nepozabnih izkušenj, ki jo lahko doživite v Dinoparku Funtana je jahanje dinozavrov in ponijev. Med sezono (od 29.4. do 10.9.) imate možnost ogleda dnevnih predstav vožnje motorjev po žici na višini 25 metrov, katere izvaja skupina FLYING DEVILS. V ponudbi so tudi zabava na piratski ladji Tortuga, adrenalinska vožnja na vrtiljaku DRAGON COASTER, delavnica izkopavanja kosti dinozavrov FOSSIL SAFARI ter SEA MONSTERS, razstava prazgodovinskih morskih bitij v naravni velikosti. FOSSIL SHOP vam omogoča da kupite spominek na potovanje v prazgodovino. Zabavni del programa in vse predstave v Dinoparku so brezplačne (vključene v ceno vstopnice). 


Prijetno utrujeni se bomo proti večeru odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.