Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DOMAČIJA TRATA, Gozd Martuljek, Kranjska Gora, Slovenija - 152 EUR - 2x nočitev v apartmaju 6 (5+1) ali apartmaju 7 Unikat Art (3+2) za do 5 oseb, Uporaba posteljnine in brisač

DOMAČIJA TRATA, Gozd Martuljek, Kranjska Gora, Slovenija - 152 EUR - 2x nočitev v apartmaju 6 (5+1) ali apartmaju 7 Unikat Art (3+2) za do 5 oseb, Uporaba posteljnine in brisač

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Domačija Trata je prenovljena kmečka hiša, ki ohranjakulturno dediščino podeželskega okolja. Najdete je v Gozdu Martuljek, v bližiniKranjske Gore, obkroženo z gorskimi vršaci, z osrednjo skalno piramido Špika,kar še poudarja čar mogočne domačije. Pri prenovi je obdržala alpski tipgradnje, ki ga odlikuje skrbno izbran gradbeni material, predvsem les, kidopolnjuje zidane posebnosti objekta. K idiličnosti domačije prispeva mogočnalipa, ki kot njen zaščitni znak takoj pritegne naš pogled. Tudi notranjostdomačije je obnovljena s spoštovanjem preteklosti, saj so ohranjeni elementi,ki spominjajo na starinsko kmečko okolje.

Domačija Trata ima več bivalnih enot (APT 4 – 10), od 4 do 10leżišč. Domačija vam nudi vse, kar potrebujete za razvajanje za katerikoli danv letu. Ima brezžično internetno povezavo, na razpolago je 14 parkirnih mest. Poleg domačije je garażniprostor: ski room za smučarsko opremo in shranjevanje koles. Domačija pa imatudi 3000 m2 velik travnik s čudovitim pogledom na goro Špik, kjer bopostavljeno balinišče, igrišče za odbojko, mali nogomet in druge drużabnešporte. 

Apartma št. 6 (5+1) v velikosti 55 m2 se nahaja v prvem nadstopju in ima balkon od koder se razprostira čudovit pogled na goro Špik. Nudi 2 spalnici, ena z zakonsko posteljo in druga z zakonsko posteljo in enojno posteljo, dnevno-jedilnim prostorom in sedeženo garnituro, kjer lahko spi dodatna oseba, ogrevanje, kopalnico (sušilec za lase, tuš, WC), kuhinjsko nišo s steklokeramičnim štedilnikom, pečico, hladilnikom, mikrovalnovno pečico, grelcem vode in vso potrebno posodo.
 
Apartma št. 7 (2+3) UNIKAT ART se prav tako nahaja v prvem nadstropju in nudi namestitev za do 5 oseb. Ima čudovit pogled na goro Špik. Apartma nudi ločeno spalnico z zakonsko posteljo iz masivnega pohištva dimezije 160 x 200 za 2 osebi, hodnik, veliko kopalnico, ogrevanje, Unikatno kuhinjo z dnevno sobo, kjer je tudi ležišče za 3 osebe.Oprema apartmaja: smart-TV, Wi-Fi, pomivalni stroj, steklokeramična plošča, mikrovalovna pečica, hladilnik z zmrzovalnikom, grelnik za vodo, aparat za kavo, kuhinjska posoda, sušilnik za lase, posteljnina in brisače.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.