Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Thermana Laško: Masaža s KONOPLJINIMI snopki (70 min.) le 45,50 €

Thermana Laško: Masaža s KONOPLJINIMI snopki (70 min.) le 45,50 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Masaža s konopljo je kombinacija masažnih gibov terapevta, ki masira s segretim konopljinim oljem in konopljinimi snopki. Vsebina v snopkih se s pomočjo pare sprosti in kot mešanica zdravilnih eteričnih učinkovin nanaša na kožo, ki...


     
Kaj ponudba vključuje?
Masaža s konopljinimi snopki (70 min).Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 13.7.2017 od ponedeljka do petka.Opis ponudbe
V želji, da ponudijo nekaj novega, so Thermanini wellness terapevti osnovali wellness tretmaje, ki jih izvajajo na podlagi olja iz industrijske konoplje. Ponujajo serijo novih storitev, katerih skupna nota je uporaba bioloških pripravkov industrijske konoplje.
Industrijsko konopljo so gojili že 2800 let pr. n. št., vendar šele v zadnjih letih pridobiva na veljavi. Konopljino olje ima pozitiven učinek na telo. Zdravilni učinki konoplje zaradi svoje sestave pomagajo pri preprečevanju številnih bolezni. Koristnost konoplje je res mnogovrstna – od vlaken, jedilnih semen, jedilnega olja do uporabe v medicini.
Da lahko ugodijo različnim željam, ponujajo več različnih storitev: masaža s konopljinimi snopki, razstrupljanje s konopljo, maska za telo + masaža stopal ter konopljina kopel.
Kot zadnji in popolnoma nov produkt, se je k hišni ponudbi pridružila masaža s konopljo, ki si jo lahko po ugodnejši ceni zagotovite z nakupom današnje ponudbe. Masaža je kombinacija masažnih gibov terapevta, ki masira s segretim konopljinim oljem in konopljinimi snopki. Vsebina v snopkih se s pomočjo pare sprosti in kot mešanica zdravilnih eteričnih učinkovin nanaša na kožo, ki jo zmehča in pomiri ter vpliva na boljšo elastičnost. Masaža se priporoča pri lajšanju težav suhe in razpokane kože ter deluje protivnetno in antibakterijsko, obenem pa pomirja telo in duha, sprošča mišično napetost, spodbuja krvni obtok in pozitivno vpliva na odpravljanje toksinov in odvečne vode iz telesa. Pripomore k zdravljenju stanj, kot so luskavica, dermatitis, kožne brazgotine, izsušena koža in revmatičnem artritisu. Plačajte le 6,50 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Masaža s konopljinimi snopki, vas bo stala le 45,50 €, namesto 65 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 6,50 €, preostalih 39 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Thermana Laško: Celodnevno kopanje in savnanje v Termalnem centru Hotela Thermana Park Laško le 14,90 €
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 423 20 45 ali wellness-spa@thermana.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 13.7.2017 od ponedeljka do petka.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek 39 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Nakup darilnega bona pri ponudniku ni možen.Koriščenje storitve je možno v SPA centru Hotela Thermana Park Laško.Za storitev je obvezna rezervacija v Wellness SPA Centru.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Thermana Laško Kontaktni podatki: 03 423 20 35, 03 423 20 40 Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.