Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Thermana Laško: Kopel s KONOPLJO (60 min.) za 2 osebi le 39,90 €

Thermana Laško: Kopel s KONOPLJO (60 min.) za 2 osebi le 39,90 €

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

V želji, da ponudijo nekaj novega, so Thermanini wellness terapevti osnovali wellness tretmaje, ki jih izvajajo na podlagi olja iz industrijske konoplje. Današnja ponudba konopljina kopel lajša in pomirja kožne alergije ter neguje in...


     
Kaj ponudba vključuje?
Kopel s konopljo za 2 osebi (60 min),konopljin čaj in piškoti iz konopljine moke.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 13.7.2017 od ponedeljka do petka.Opis ponudbe
V želji, da ponudijo nekaj novega, so Thermanini wellness terapevti osnovali wellness tretmaje, ki jih izvajajo na podlagi olja iz industrijske konoplje. Ponujajo serijo novih storitev, katerih skupna nota je uporaba bioloških pripravkov industrijske konoplje.
Industrijsko konopljo so gojili že 2800 let pr. n. št., vendar šele v zadnjih letih pridobiva na veljavi. Konopljino olje ima pozitiven učinek na telo. Zdravilni učinki konoplje zaradi svoje sestave pomagajo pri preprečevanju številnih bolezni. Koristnost konoplje je res mnogovrstna – od vlaken, jedilnih semen, jedilnega olja do uporabe v medicini.
Da lahko ugodijo različnim željam, ponujamo več različnih storitev: masaža s konopljinimi snopki, razstrupljanje s konopljo, maska za telo + masaža stopal ter konopljina kopel.
Konopljina kopel lajša in pomirja kožne alergije ter neguje in vlaži občutljivo kožo. Da bodo poleg telesa razvadili še vaše brbončice, vam bodo na koncu sprostitve postregli še konopljin čaj in piškote iz konopljine moke. Konopljino kopel lahko dopolnite s katerokoli izmed masaž, ki jih ponujajo v Wellness SPA centru Thermane Laško. Plačajte le 6,90 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Kopel s konopljo za 2 osebi, vas bo stala le 39,90 €, namesto 57 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 6,90 €, preostalih 33 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Thermana Laško: Masaža s KONOPLJINIMI snopki (70 min.) le 45,50 €
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 423 20 45 ali wellness-spa@thermana.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 13.7.2017 od ponedeljka do petka.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek 33 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Nakup darilnega bona pri ponudniku ni možen.Koriščenje storitve je možno v SPA centru Hotela Thermana Park Laško.Za storitev je obvezna rezervacija v Wellness SPA Centru.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Thermana Laško Kontaktni podatki: 03 423 20 35, 03 423 20 40 Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.