Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Noć i Dan, Tuheljske Toplice 3*: 3-dnevni oddih s polpenzionom tik ob Termah Tuhelj le 109 € za 2 osebi

Noć i Dan, Tuheljske Toplice 3*: 3-dnevni oddih s polpenzionom tik ob Termah Tuhelj le 109 € za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite čudovit oddih sredi prekrasne narave hrvaškega Zagorja, le streljaj od Term Tuhelj. 3 dni v prenočišču Noč i Dan 3* z vključenim polpenzionom le 109 €, namesto 173 € za 2 osebi. Otrok do 5. leta BREZPLAČNO! Vključen...


     
Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev za 2 osebi v namestitvah Noč i Dan 3*,2x polpenzion za 2 osebi v Noč i Dan 3* (zajtrk in večerja),Otrok do 5. leta BREZPLAČNO!*Ugodnosti za stranke Mestoidej:30% popust na celodnevne kopalne karte!Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.9.2017.Opis ponudbe
Oddahnite si v objemu čudovite narave hrvaškega Zagorja le streljaj od Term Tuhelj - največjega hrvaškega bazenskega in wellness kompleksa v namestitvah Noč i Dan 3*. Restavracija in prenočišče Noć I Dan zagotavljajo nepozabno bivanje v neposredni bližini Tuheljskih toplic, kjer boste lahko uživali v kopanju v največjem bazenskem in wellness kompleksu na Hrvaškem. Po odlični wellness sprostitvi priporočamo še obisk glavnega mesta Zagreb, ki je od namestitev lociran le slabe pol ure vožnje.
Okusno in elegantno opremljene sobe obsegajo zakonsko posteljo, omaro, komodo, trosed, fotelj ter stol. Sistem inteligentnih sob za enostavno pametno kontrolo energije, gretja in hlajenja, brezžični internet in tv. Moderna kopalnica je opremljena s hidromasažnim tušem, v sobi pa se nahajata tudi mini hladilnik in sef.
Avantura Vodnega planeta ponuja gostom nepozabno doživetje sestavljeno iz številnih vodnih atrakcij za otroke in odrasle, zabavo z glasbo in animacijskimi igrami, užitek in sprostitev ter bogato gastronomsko ponudbo v restavracij na plaži. Posebnost Term Tuhelj pa so bazeni, ki se nahajajo na samem izviru termalnih voda in zdravilnega blata in so namenjeni tistim, ki si želijo občutiti zdravilno moč termalne vode in blata v neokrnjeni naravi.
Pospešenemu tempu življenja omogočite pobeg v dolgo pozabljene čase, sprostite se ob zvokih brbotanja potoka, ki teče v bližini mlina in trkanja mlinskega kolesa v objemu prečudovite narave.
Mestoidej kupci o ponudniku: "Spoštovani, dopust je minil zelo hitro :). Drugače je bilo vse tako kot mora biti, všeč nam je bilo, da je bila lastnica Noč i Dan tako gostoljubna in prijazna. Terme so lepo urejene, imeli smo tudi dojenčka zraven in za vse je bilo poskrbljeno kot mora biti. Zelo smo zadovoljni..’’ -Tadej H., 15.2.2016
Plačajte le 22 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Sproščujoč 3-dnevni oddih v penzionu Noč i Dan in objemu blagodejnih termalnih voda Tuheljskih toplic, za 2 osebi, vas bo stal le 109 €, namesto 173 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 22 €, preostalih 87 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni, ceni pri ponudniku na 00385 98 901 7046 ali ivansinkovic@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Ljudevita Gaja 2a, Tuheljske Toplice.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.9.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 87 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: turistična taksa 7,00 kn/odrasli, 3,5 kn/otrok od 12 do 18 let, otrok do 12 let brezplačno. Zavarovanje 1,00 kn/osebo/dan.*Otroška doplačila in popusti: Otrok do 5. leta brezplačno. Doplačilo za  starejše otroke in 3. osebo za 1x nočitev s polpenzionom: 20 €.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Noć i dan 3* Kontaktni podatki:00385 98 901 7046 ali ivansinkovic@gmail.com Lokacija ponudnika: Ljudevita Gaja 2a, Tuheljske Toplice, Hrvaška
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.