Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Klub zdravja Selena: Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom -67%

Klub zdravja Selena: Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom -67%

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom. Vaš obraz bo po negi svež in sijoč, vaša koža gladka in napeta, struktura kože izboljšana. 60-minutni tretma, ki je primeren za vse starostne skupine in tipe kože, vas bo stal le 19,90...


   
Kaj ponudba vključuje?
Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom (60 min.)Kako poteka postopek:površinsko čiščenje,globinsko čiščenje,masaža obraza,diamantni piling,maskatoniknanos ustrezne kreme.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.8.2017.Opis ponudbe
Diamantna mikrodermoabrazija je postopek luščenja povrhnje plasti kože. Gre za postopno in kontrolirano nekirurško metodo, ki se izvaja s pomočjo kristalov, drobnih kapljic ali zraka. Z mikrodermoabrazijo se koža regenerira in revitalizira, ter postane gladka in napeta. S pomočjo omenjenega postopka se izboljša tudi struktura kože. Mikrodermoabrazija je uspešna tako v boju proti aknasti koži, kot tudi v boju proti prvim znakom staranja kože. Sam postopek je zelo učinkovit in je v splošnem primeren za vse starostne skupine in tipe kože. Endodermna terapija pa je je terapevtski estetski postopek, ki dokazano uspešno povečuje mikrocirkulacijo, raztezanje veznega tkiva in bistveno izboljša estetski izgled kože.
Postopek je namenjen:- vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ton – predvsem priporočljivo je postopek izvesti pred nego kože, kajti tako bodo aktivne substance v kremah, serumih, ampulah in drugih kozmetičnih proizvodih učinkoviteje delovale na kožo,- pri vseh aknah(razen vnetih), kjer je navzoče prekomerno poroženevanje kože,- kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča posegati natančno na posamezne gube in obnovi tonus kože,- kožam, kjer so prisotne drobne brazgotine, tudi strije.
Prednosti:- ni krvi, brez bolečin, brez vnetja in ne potrebuje anestezije,- ne ostanejo madeži ali brazgotine,- ne prihaja do napetosti,- stranka lahko nadaljuje dnevne aktivnosti takoj po terapiji.
Plačajte le 4 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom 60 min. vas bo stala le 19,90 €, namesto 60 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto le za 4 €, preostali znesek 15,90 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Klub zdravja Selena: Čokoladna masaža (30 min) -60%
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku izključno na telefon na 070 839 826 (Nana), 041 551 292 (Marija).Naročilo termina brez kode potrdila ni možno.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Slamnikarska 3,1230 Domžale.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.8.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 15,90 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazne slike so simbolične.O ponudniku:
Ponudnik: Klub zdravja in dobrega počutja Selena Kontaktni podatki: 070 839 826, 041 551 292 Lokacija ponudnika: Slamnikarska 3, 1230 Domžale
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.