Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

6-dnevni oddih za 2 ali 4 osebe v Apartmajih Villa Barbara*** na otoku Vir na Hrvaškem (kuponi so veljavni 15.6.2017)

6-dnevni oddih za 2 ali 4 osebe v Apartmajih Villa Barbara*** na otoku Vir na Hrvaškem (kuponi so veljavni 15.6.2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite ugodno ponudbo in se odpravite na 6-dnevne počitnice na čudoviti otok Vir!​ Peščene plaže in kristalno čista voda vas čakata na vas... Izbirate lahko med ponudbama za 2 ali 4 osebe.
Otok Vir je obenem tudi prava poslastica za kulinarike. Ob plažah se kar vrstijo zelo cenjene restavracije.
Ena najlepših plaž, kar jih ponuja Hrvaška, se nahaja prav na otoku Vir, tako da pravih kopalnih užitkov ne bo manjkalo. Apartmaji Villa Barbara se nahajajo približno 25 km severozahodno od Zadra, ki je ena izmed glavnih turističnih atrakcij. V Zadru priporočamo ogled znamenitosti, kot so: Mestna vrata, Morske orgle, Cerkev svetega Donata in še mnogo več.
Medtem ko se vam na otoku Vir vsekakor splača obiskati peščene plaže, kjer se boste lahko sprostili in uživali na soncu, je obiska gotovo vredna tudi skalnata plaža Meka, ki je in povsem naravna ter malce stran od vasi, tako da je predvsem primerna za tiste, ki želite pobegniti stran od hrupa in gneče. Za najlepšo plažo na otoku velja Duboka Draga, ki se nahaja na severozahodnem delu otoka, do nje pa je dostop možen le s čolnom ali jahto.
Apartmaji Barbara so namenjeni predvsem za družinski turizem. Nahajajo se na na odlični lokaciji, so izjemno udobni, funkcionalni in opremljeni s klimo. V ceno je vključen tudi parking, ki ga boste seveda potrebovali, in kar je najpomembnejše - plaža je v neposredni bližini!
Apartma za 2 osebi se nahaja v 1. nadstropju. Ima zakonsko posteljo, v celoti opremljeno kuhinjo, jedilnico, kopalnico in teraso. Apartma vključuje uporabo klimatske naprave, SAT/TV, pitne vode, parkirišče in uporabo žara na dvorišču.
Apartmaji Barbara se nahajajo na otoku Vir, ki se nahaja približno 25 km severozahodno od Zadra v severni Dalmaciji in je povezan z mostom s kopnim.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.