Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

4-urni spoznavni potop PADI Discover Scuba diving z izkušenimi potapljači Nemo Divers (kuponi so veljavni do 30.10.2017)

4-urni spoznavni potop PADI Discover Scuba diving z izkušenimi potapljači Nemo Divers (kuponi so veljavni do 30.10.2017)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vstopite v svet globin, kjer se življenje, kot ga poznate, konča in se začne prava pravljica, prepletena z barvami modrine, neverjetnim živalskim in rastlinskim svetom, ki vam bo delal družbo.
Če je tudi vas od vedno zanimalo, kaj se skriva pod površjem morja, je sedaj odlična priložnost, da pokukate in se na lastne oči prepričate o svetu pod površjem! S potapljaško šolo Nemo Divers vstopite v novo dogodivščino, ki že čaka na vas. Predznanje ni potrebno, zato se pogumno odločite, da boste sedaj na svet gledali z drugačne perspektive!
Podajte se na spoznavni potop, s katerim se boste približali svetu pod površjem, potapljanju in se poučili o osnovnih informacij, ki jih je potrebno vedeti. Program spoznavnega potopa traja 4 ure in zajema: osnovno teorijo, potop v nizki vodi ter pravi potop do največ 10 m globine. Za opravljanje potopa potrebujete le kopalke in brisače, za ostalo poskrbi ponudnik tečaja.
Potop poteka v Fiesi.
Potapljanje vam lahko spremeni življenje!
Več o potapljanju si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.