Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Mini golf Panorama: Mini golf igra 12 lukenj v objemu gozda, že od 5 € za 2 osebi

Mini golf Panorama: Mini golf igra 12 lukenj v objemu gozda, že od 5 € za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ste kdaj pomislili na sprostitev v objemu gozda, s pogledom na siva pogorja Julijskih Alp, iz katerih se ponosno dviga Triglav. Ponujamo vam odlično ponudbo za sprostitev in pustolovščino v naravi: obiščite Adventure mini golf...


          
Kaj ponudba vključuje?
Adventure mini golf Panorama 12 lukenj za 2 do 4 osebe:Adventure Mini golf Panorama za 2 osebi -50%:1x mini golf igra 12 lukenj za 2 osebi.1x izposoja palic za 2 osebi,1x izposoja žogice za igranje mini golfa.Le 5 €, namesto 10 €!Adventure Mini Golf Panorama za 4 osebe (2 odrasla in 2 otroka) -50%:1x mini golf igra 12 lukenj za 4 osebe (2 odrasla in 2 otroka).1x izposoja palic za 4 osebe,1x izposoja žogice za igranje mini golfa.Le 9 €, namesto 18 €!Ponudba velja za 2 do 4 osebe.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 16.8.2017.Opis ponudbe
Adventure Mini Golf Panorama je uspešna kombinacija narave, okolja, športa in avanture. Praktično v gozdu s pogledom na siva pogorja Julijskih Alp, iz katerih se ponosno dviga Triglav, lahko doživite čudovito izkušnjo igranja na travi, ki se zelo približa naravni.
Pozabite vse, kar veste o mini golfu – Adventure Mini Golf Panorama je drugačen!
So eno redkih mini golf igrišč v Sloveniji, ki omogoča igranje na izredno kvalitetni imitaciji naravne trave. Za razliko od ostalih betonskih mini golf igrišč je občutek naravnejši, predvsem pa bolj pomirjujoč.
Poleg se nahaja lokal s čudovitim razgledom na gorovja v daljavi – med drugim tudi Triglav. V udobnem ambientu iz lesa se lahko osvežite s sokom ali pivom, prebudite s kavo… Otroci bodo imeli seveda najraje sladoled.
Vseh 12 lukenj je preglednih iz lokala. Tako da če niste ljubitelji minigolfa, lahko uživate v razgledu ter kavi in gledate igro drugih. Torej,če imate radi lep razgled, senco v objemu bukovega gozda, vonj po smrekah ter petje ptic, jih obiščite.
Plačajte le 1 € (2 odrasli osebi) ali 2 € (2 odrasli osebi in 2 otroka) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Mini golf igra 12 lukenj v Adventure mini golf Panorama, vas bo stal že od 5 €, namesto 10 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Informacije pri ponudniku na 041 676 038 ali info@adventureminigolf.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Gorica 23, 4240 Radovljica.Ponudba velja za 2 do 4 osebe.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 16.8.2017.Delovni čas vam je na voljo TUKAJ.V primeru slabega vremena je mini golf igrišče zaprto.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:1 € (2 odrasli osebi) ali 2 € (2 odrasli osebi in 2 otroka).Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Adventure Mini golf Panorama,Andreja Strouken s.p. Kontaktni podatki: 041 676 038 aliinfo@adventureminigolf.siLokacija ponudnika:Gorica 23, 4240 Radovljica


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.