Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Agriturismo Il Laghetto: Oddih v srcu Toskane, na posestvu z bazenom le 189 € za 2 osebi

Agriturismo Il Laghetto: Oddih v srcu Toskane, na posestvu z bazenom le 189 € za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Oddih v srcu Toskane, blizu toskanske obale in v bližini mest Grosetto, Firence, Siene, Rima. Namestitev na prijetnem podeželjskem posestvu z bazenom. 4 dni z vključenim zajtrkom, pijačo dobrodošlice, uporabo otroškega igrišča,...


      
Kaj ponudba vključuje?
3x nočitev za 2 odrasli osebi,3x zajtrk za 2 osebi.Darilo dobrodošlice: steklenica vina ob prihodu,neomejena uporaba bazena,brezplačen najem koles za raziskovanje okolice,žar,uporaba otroškega igrišča,brezplačno parkirno mesto,brezplačen wi-fi internet.Odlična lokacija blizu toskanske obale ter dobro izhodišče za obisk mest Grosseto, Firence, Siena, Rim,..Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.10.2017.Opis ponudbe
Agriturismo Il Laghetto se nahaja blizu mesta Grosseto. Veliko je 10 ha in se deli na dve področji posestva. Namestitev obdajajo mehki travniki, na katerem se lahko sprehajate, sproščate ali igrate.
Posestvo ponuja 13 sob, vse z lastnim vhodom, s klimatsko napravo in ogrevanjem, kopalnico s tušem. Za najmlajše je na voljo igrišče z gugalnicami, tobogani, igriščem in ping pong mizo. Za ogled okolice so vam na voljo kolesa.
Posestvo je družinsko vodeno, kar daje ponudbi največji čar. Na oddihu lahko vidite pravi vpogled v pristno podeželsko življenje, lastniki pa vam z veseljem pokažejo, kako izdelujejo domače prehranske izdelke, kot so siri in salame,.. Povprašajte tudi po pohodniških poteh po čudoviti pokrajini Alberese. Kmetija se trenutno osredotoča na pridelavo grozdja in vina.
Posestvo je prav gotovo odlična lokacija blizu toskanske obale ter dobro izhodišče za obisk mest Grosseto, Firence, Siena, Rim.
Na voljo je tudi bazen, ob katerem lahko brezskrbno uživate, se ohladite in s sproščate na ležalnikih ali naslanjačih. Agriturismo Il Laghetto je odlična lokacija za oddih, saj so dokaj blizu mesta, kot so: Grosseto, Firence, Siena, Rim.
Vsem, ki bi toskansko obalo radi še bolj raziskali, priporočamo, da osebje na posestvu povprašate po možnosti izletov in z veseljem vam bodo prišepnili najboljše ideje.
Toskanska obala namreč ponuja marsikaj tistim, ki plaže in morje naravnost obožujejo.
Plačajte le 37 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih v čudoviti Italiji za 2 osebi le 189 €, namesto 390 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 37 €, preostali znesek 152 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na illaghettoagriturismo@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Via Aurelia Sud ,172 58100 Grosseto, Italija.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.10.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48 h od rezervacije.Preostali znesek 152 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila:Za otroka: 15 € na nočitev,dodatno ležišče 20 €/noč/osebo.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Agriturismo Il Laghetto Kontaktni podatki: illaghettoagriturismo@gmail.com Lokacija ponudnika: Via Aurelia Sud 172 58100 Grosseto, Italija


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.