Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL ŠTRK, Polana, Murska Sobota, Slovenija - 118 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL ŠTRK, Polana, Murska Sobota, Slovenija - 118 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Štrk se nahaja v Polani pri Murski Soboti. Znan je po svoji zunanji podobi – rumeno-zelena »zunanja obleka« hotela. Je sodoben hotel s prekmurskim pridihom. Nudi popolno udobje za preživljanje dopusta, vendar ohranja občutek domačnosti in topline.


Sobe so unikatne, s pridihom prekmurske domačnosti, in hkrati udobne, nudijo potrebno toplino in eleganco. Vsaka soba meri med 20 m2 in 30 m2, opremljena pa je v tradicionalnem, a hkrati udobno urejenem stilu. Vsaka soba ima CATV, pisalno mizo s priključkom za internet, prostorno kopalnico z masažnim tušem, sef, sušilec za lase, telefon, teraso s pogledom na vrt, kjer rastejo avtohtone prekmurske rastline in vinska trta. Hotel trenutno razpolaga z naslednjimi sobami: 8 enoposteljnimi, 9 dvoposteljnimi, 2 tro- in 2 štiriposteljnimi ter z eno Štrkovo suito in eno Grajsko suito.

 
Obiskovalcem hotela Štrk nudijo 24 klimatiziranih sob s prostornimi terasami, fitness in prostor s štirimi savnami, prostor za počitek, notranji plavalni bazen in jacuzzi s termalno vodo iz moravskih vrtin, otroška ležišča ter zunanja in notranja otroška igrala. Obiskovalcem okolica ponuja veliko prog za ljubitelje kolesarjenja, poti za sprehode ali nordijsko hojo. Prav tako lahko v sklopu hotela obiskovalci koristijo organiziran polet s toplozračnim balonom ali ogled Prekmurja s helikopterjem. Hotel nudi tudi najem kočije. Hotel Štrk je znan po hotelskem dimniku, kjer je veliko štorkljino gnezdo - od tu tudi izvira ime hotela.  V sklopu hotela Štrk deluje tudi Gostilna Lovenjak, kjer gostje lahko izbirajo med a la card jedmi ali penzionskimi obroki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.