Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LAST MINUTE! 100% NERAFINIRANO, NEPREDELANO EKOLOŠKO KARITE MASLO, PREMIUM KVALITETE, 200 ML! Odlična nega kože pred poletjem in tudi za vroče poletne dni. Inštitut Kristal. Poštnina je brezplačna

LAST MINUTE! 100% NERAFINIRANO, NEPREDELANO EKOLOŠKO KARITE MASLO, PREMIUM KVALITETE, 200 ML! Odlična nega kože pred poletjem in tudi za vroče poletne dni. Inštitut Kristal. Poštnina je brezplačna

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>ponudba vsebuje: 100% nerafinirano organsko Karite maslo EKOLOŠKEGA porekla iz Afrike, 200 mlKarite maslo je eno izmed najboljših naravnih vlažilcev kože.Kristalin Karite maslo je EKOLOŠKO, pridobljeno brez okolju škodljivih snovi, embalaža (PET plastika) je 100 % reciklirna, visokokvalitetna plastika nove dobe, ki ne oddaja škodljivih snovi v zemljo.Primerno za vse tipe kože, tudi mešano in mastno, saj je nekomedogeno. Odlična nega kože po sončenju, vrača prožnost in sijaj Ekološko Kristalin Karite maslo je pridobljeno s hladnim stiskanjem jedrc oreščka Karitejevega drevesa Butyrospermum parkii, ki raste v savanskih področjih zahodne in centralne Afrike. Drugo ime za Karite maslo je tudi "Zlato žensk" ali Drevo življenja, ker ga že stoletja uporabljajo za izboljšanje stanja kože in las. 
Je 100% naraven proizvod brez konzervansov in parfumov. Je surovo, nepredelano, rahlo rumenkaste maslene barve z bogato naravno kremno aromo, nerafinirano, kar pomeni, da ima ohranjene vse vitamine, mineralne in hranilne snovi.   Ekološko Karite maslo je SUPERHRANA za kožo, odlična zamenjava za konvencionalno kozmetiko. Hkrati je prava zakladnica vitaminov A, E in F, ki preprečujejo staranje kože in z visoko vsebnostjo nasičenih in nenasičenih maščobnih kislin idealno za suho, dehidrirano, zrelo kožo, ki ji primanjkuje vlage, saj kožo vzpodbuja k vpijanju vlage iz zraka ter tako tudi ohranja daljšo navlaženost kože, izboljšuje elastičnost in sijaj kože.

Karite maslo je znano tudi kot odlična nega nosečniškega trebuščka, saj naj bi po raziskavah vzpodbujalo elastičnost in preventivno delovalo proti strijam. Odličen je tudi za nego dojenčkov ter občutljive otroške kože. Zaradi svojega regenerativnega in pomirjujočega delovanja ga priporočajo za vsa stanja kože: občutljivo, pordelo, ekcemi, dermatitisi, opekline...), piki insektov, za nego las in lasišča oziroma kot maska za lase, kot krema za britje, po depilaciji, pri brazgotinah.
Karite maslo sodeluje pri tvorbi naravnega kolagena v koži in vsebuje oleinsko, stearinsko, palmitinsko in linolensko kislino, ki ščitijo in negujejo kožo pred zunanjimi vplivi  in preprečujejo izsuševanje, hkrati pa je nekomedogen in ne masti kože. Študije so pokazale, da pri redni uporabi zmanjšuje nastajanje gubic in mehča ter gladi kožo.
Uporablja se samostojno za nego suhe, občutljive in dehidrirane kože obraza in telesa ali v kombinaciji z naravnimi olji in eteričnimi olji.  
Surovinska sestava: 100% nerafinirano organsko Karite maslo EKOLOŠKEGA porekla iz Afrike. Veganom prijazno! Brez parfumov, barvil, konzervansov!
Pakiranje: Modri, neprosojen PET lonček – reciklirna okolju prijazna embalaža)
Količina: 200 ml.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.