Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI CINDRIĆ, Selce, Hrvaška - 72 EUR - 2x nočitev v apartmaju 2+2 za do 4 osebe, Pijača dobrodošlice in kanape sendviči ob prihodu

APARTMAJI CINDRIĆ, Selce, Hrvaška - 72 EUR - 2x nočitev v apartmaju 2+2 za do 4 osebe, Pijača dobrodošlice in kanape sendviči ob prihodu

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Slikovito mestece Selce se nahaja občudoviti Crikvenici in se lahko pohvali s čistim in kristalnim morjem, leponaravo, sproščenimi ljudmi in pravim mediteranskim vzdušjem. 

Nekoč ribiško mestece, danes zanimiva turistična destinacija s stoletnotradicijo, ki svoje obiskovalce vabi z odlično gastronomsko ponudbo, različnimidogodki in manifestacijami, znamenitostmi in kulturnimi spomeniki. Kotzanimivost naj omenimo, da je mestece Selce že štirikrat bilo razglašeno zanajbolj urejeno turistično mesto na Kvarnerju. 

Prednost je zagotovo tudi bližina večjih severnih mest, kot so Crikvenica,Novi Vinodolski, Reka, Opatija, kar vam ponuja še širšo izbiro za dnevne izletein so popolni za spoznavanje in ogled Kvarnerja. Spoznajte dolgo tradicijo,raziskujte skrite ulice, prepustite se gastronomskim užitkom lokalne kuhinje inustvarite čudovite spomine z ljubljenimi osebami. 

 Apartmaji so opremljeni z Wi-Fi in satelitsko TV, do centra vas loči 50 m, do plaže 20 m in do bazena z morsko vodo 50 m. Vabljeni!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.