Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Praga: 3-dnevni izlet v zlato Praga in Dresden le 109 €

Praga: 3-dnevni izlet v zlato Praga in Dresden le 109 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pragi že stoletja pravijo Zlato mesto ali mesto tisočerih zvonikov. Sijajna gotska arhitektura, zasanjana nabrežja reke Vltave, ki ji je postavil zvočni spomenik slavni skladatelj Smetana, veličastni Hradčani, kjer je pustil svoj...


         
Kaj ponudba vključuje?
3-dnevni organizirani izlet v zlato Prago z agencijo GoHolidays:prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu (iz LJ, MB ali CE),2x nočitev z zajtrkom v dvo ali triposteljni sobi v hotelu 3*,zunanji ogledi po programu,slovensko turistično spremljanje/vodenje v celotnem času trajanja izleta,organizacija,osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.Odhodi iz Ljubljane, Celja in Maribora.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 23.6.2017.Termin izleta: od 23.6. do 25.6.2017.Opis ponudbe
ZLATA PRAGA & DRESDEN
1. dan V jutranjih urah odhod iz Slovenije in vožnja mimo Gradca, Dunaja, Brna proti češki metropoli. V poznih dopoldanskih urah bomo prispeli v Zlato mesto. Že na vpadnici se bomo čudili elegantnemu predelu Višehrad in se zapeljali čisto blizu mogočne stavbe Narodnega muzeja. Odpravili se bomo na peš ogled starega mestnega jedra. Pričeli bomo na največjem trgu sv. Vaclava, ki ga domačini ljubkovalno imenujejo Vaclavak. Mimo slavnih hotelov Evropa in Jalta do osrednje postaje podzemne železnice. Čudili se bomo svetovljanskemu vrvežu, pouličnim umetnikom in vonju po slastnih praških klobasicah. Na staromestnem trgu se bomo ustavili pri slavni astronomski uri Orloj, se posvetili bitki pri Beli gori, knjigarni Kafka in spomeniku verskemu reformatorju in narodnem buditelju Janu Husu. Po zaviti Karlovi ulici se bomo podali še do enega najbolj znanih in najlepših mostov na svetu: Karlovem mostu. Navdušilo nas bo nabrežje Vltave, ki ji je skladatelj Smetana postavil v svoji glasbeni pesnitvi brezčasni spomenik. Izvedeli pa bomo tudi legendo o Janezu Nepomuku – njegov kip je najbolj obiskan in fotografiran med vsemi na Karlovem mostu – vzrok vam bo pa zaupal seveda naš vodnik/ca. Sledil bo prosti čas za lastne sprehode in nakupe ali prvo češko pivce. Pozno popoldne namestitev v hotelu in nočitev.
2. dan Po zajtrku vam dopoldan ponujamo izlet do enega najlepših mest v Nemčiji – Dresdna (doplačilo). Najprej se bomo ustavili v kompleksu Zwinger, ki velja za eno najboljših baročnih stvaritev na svetu. Zgraditi jo je dal Avgust Močni – saški knez in poljski kralj. Sledi ogled ostalih mestnih znamenitosti severnih Benetk, kakor tudi imenujejo mesto. Zvečer predlagamo večerjo v kateri izmed praških pivnic (doplačilo) ali druženje v živahnem mestnem središču.
3. dan Po zajtrku vam ponujamo, da Prago spoznate še z druge perspektive. Vabimo Vas na 1-urno panoramsko vožnjo z ladjico po Vltavi (doplačilo). Med vožnjo se vam bodo ponudile najboljše lokacije za fotografije Karlovega mostu in kraljevega gradu Hradčani. Nekaj prostega časa za sprehod po Pariški ulici do glavnega trga in morda porcijo legendarne praške šunke. Opoldne vam ponujamo še ogled Praškega gradu Hradčani (doplačilo). Sprehodili se bomo po vseh dvoriščih, opazovali menjavo straže, videli predsedniško palačo, vstopili v osrednjo češko cerkev sv. Vida, ki je prava gotska mojstrovina in se čudili pravljični Zlati ulički – v eni izmed tamkajšnjih hišic, je svoja dela nekaj časa ustvarjal tudi veliki pisatelj Franz Kafka. Pečat je gradu pustil tudi naš veliki mojster Jože Plečnik. Popoldne bomo Prago zapustili, se podali na pot proti domu, kamor bomo prispeli kakšno urco po polnoči.
Plačajte le 16,30 € in pridobite potrdilo o akcijski ceni. 3-dnevni izlet v zlato Prago, za 1 osebo, vas bo stal že od 109 €, namesto 139 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za 16,30 €, preostali znesek 92,70 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Benetke in Verona: Romanca v severni Italiji že od 65,90 €. 2 termina iz 5-ih slovenskih mest!
Opombe
Pred nakupom priporočamo, da preverite proste kapacitete želenega termina.Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@goholidays.si najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam GoHolidays.si ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!Dodatne informacije na 030 680 234.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 23.6.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek  92,70 € plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji.Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.Vstopno mesto in čas odhoda: Ljubljana (Dolgi most, na obračališču linije LPP) ob 1.00, Celje (parkirišče pred dvorano Zlatorog) ob 2.00 ali Maribor (avtobusna postaja) ob 2.45. Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb.Priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.Možna doplačila: dnevni izlet v Dresden 20 €/osebo (otroci do 18. leta 10 €/osebo), ogled gradu Hradčany z lokalnim vodnikom v hrvaškem jeziku ter vstopnino 19 €/osebo, plačilo neposredno pri ponudniku,1-urna vožnja z ladjico po Vltavi 10 €/osebo (otroci do 18. leta 5 €/osebo),večerja v praški pivnici s 3 hodi in vrčkom piva 21 €/osebo.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Ponudnik Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.O ponudniku:
Ponudnik: Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.Lokacija ponudnika: Kobilje 223, 9227 KobiljeKontakt: 030 680 234 ali info@goholidays.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.