Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Gardaland: Organiziran izlet v Gardaland z vključeno celodnevno vstopnico v zabaviščni park že od 45,90 €

Gardaland: Organiziran izlet v Gardaland z vključeno celodnevno vstopnico v zabaviščni park že od 45,90 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu, X raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še...


            
Kaj ponudba vključuje?
1-dnevni izlet v Gardaland:Avtobusni prevoz po programu (iz LJ, NG ali SEŽ),celodnevna vstopnica v zabaviščni park,turistično spremljanje in vodenje,organizacija,cestne pristojbine in parkirnine,osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.Termini izleta: od 27.5. do 29.7.2017. Na voljo 9 različnih terminov in 6 lokacij odhoda: Odhod iz Ljubljane, Sežane, Nove Gorice, Celja*, Maribora** ali Novega Mesta** le 45,90 €:Dnevni Gardaland: 27. 5. iz LJ, NG; MB in CE z doplačilom, 3. 6. iz LJ, SEŽ, 17. 6. iz LJ, SEŽ, NG.Dnevno-nočni Gardaland: 20. 5. Čarobni cirkus; iz LJ, SEŽ, 24. 6. Bele noči; iz LJ, SEŽ, NG; MB, CE in NM z doplačilom, 1. 7. iz LJ, SEŽ, 8. 7. iz LJ, NG; MB in CE z doplačilom, 15. 7. iz LJ, SEŽ.Rojstni dan:29.7.2017 iz LJ, SEŽ, NG; MB, CE in NM z doplačilom.Le 45,90 €, namesto 59 €!Ugodnost za kupce Mestoidej:otroci višine manj kot 1 m plačajo 35 € in nimajo prijavnine - plačilo neposredno pri ponudniku.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 29.7.2017 in je unovčljivo na dan odhoda.Opis ponudbe
DNEVNI IN DNEVNO-NOČNI GARDALAND
Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu, X-raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične! Posebej je treba poudariti, da je lanska novost nova atrakcija Oblivion – Black hole. Investicija je bila vredna več kot 10 mio dolarjev.
V lanskem letu so odprli še Kung Fu Panda academy, ki popestri obisk parka najmlajšim obiskovalcem. Več lahko izveste o tem na POVEZAVI.
Letos pa park predstavlja novo atrakcijo Shaman, kjer boste v virtualni resničnosti lahko podoživeli svet ameriških staroselcev, njihove rituale ipd.
Odhod iz Slovenije v jutranjih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone proti Gardskemu jezeru do končnega cilja.
V parku so obiskovalcem na voljo štiri tematske vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), trgovinice, restavracije in predstave. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Priporočamo obisk Hiše norosti, kjer je nemogoe mogoče ali si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali prvi wing coaster na svetu X–RAPTOR … Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami!
Odhod iz Gardalanda v primeru Dnevne variante cca 45 min. po zaprtju parka (okrog 18.45), v primeru Dnevno-nočne variante okrog 23.30 in v primeru Belih noči in Rojstnega dneva okrog 0.30/1.00.
  27.5. 3.6. 17.6. 24.6.
Bele
noči
 1.7. 8.7. 15.7. 29.7.
Rojstni
dan
 LJ x x x x x x x x SEŽ  x x x x  x x NG x  x x  x  x CE x   x  x  x MB x   x  x  x NM    x    xPlačajte le 6,90 € in pridobite potrdilo o akcijski ceni. Izlet v zabaviščni park Gardaland za 1 osebo, vas bo stal že od 45,90 €, namesto 59 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za 6,90 €, preostal znesek 39 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Legoland: 1-dnevni organiziran izlet v pravljični Legoland že od 49,90 €
Opombe
Pred nakupom obvezno preverite proste kapacitete želenega termina.Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@goholidays.si najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam GoHolidays.si ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!Dodatne informacije na 030 680 234.Ponudba velja za 1 osebo.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Potrdilo o akcijski ceni velja do 29.7.2017.Preostali znesek 39 € plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji.Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.Vstopno mesto: Vstopne postaje za DNEVNO VARIANTO: Ljubljana (parkirišče Dolgi most ob 4.45), Celje (parkirišče dvorane Zlatorog ob 3.30), Maribor (pred glavno AP ob 2.45), Sežana (izpred hotela Safir ob 6.00) ali Nova Gorica (iz parkirišča Hipermarketa Mercator ob 6.15). Vstopne postaje za DNEVNO-NOČNO VARIANTO: Ljubljana (parkirišče Dolgi most ob 7.00), Celje (parkirišče dvorane Zlatorog ob 6.00), Maribor (pred glavno AP ob 5.00), Novo mesto (iz parkirišča Qlandie ob 6.00), Sežana (izpred hotela Safir ob 8.00) ali Nova Gorica (iz parkirišča Hipermarketa Mercator ob 8.15). Priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.Odhod iz posameznega odhodnega mesta se organizira v primeru najmanj 25 prijavljenih v istem terminu iz posameznega odhodnega mesta.Doplačila:Otroci višine manj kot 1 m plačajo 35 € in nimajo prijavnine - plačilo neposredno pri ponudniku.* za odhod iz Celja 6€/osebo - plačilo neposredno ponudniku skupaj s prijavnino.** za odhod iz MB ali NM 10 €/osebo- plačilo neposredno ponudniku skupaj s prijavnino,Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Ponudnik Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.O ponudniku:
Ponudnik: Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.Lokacija ponudnika: Kobilje 223, 9227 KobiljeKontakt: 030 680 234 ali info@goholidays.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.