Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozabni 1-dnevni izlet v CANEVAWORLD AQUAPARADISE + možnost obiska MOVIELANDA z agencijo goHolidays (1.7. ali 8.7.2017)

Nepozabni 1-dnevni izlet v CANEVAWORLD AQUAPARADISE + možnost obiska MOVIELANDA z agencijo goHolidays (1.7. ali 8.7.2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite vroče poletne dni za vodne in druge norčije v največjem vodnem parku ob Gardskem jezeru! Številne brzice, tobogani, področja za počitek in bogata gostinska ponudba ter raznovrstna animacija zagotavljajo, da se boste dobro osvežili in zabavali v vročih poletnih dneh. Najbolj hrabri se boste lahko povzpeli na Twin Peaks ali se spustili skozi Black Hole 2.
Če želite, lahko doplačate še vstop v Movieland. Obisk zagotavlja nepozabna doživetja v družbi filmskih junakov in adrenalinskih atrakcij: simulator podmornice U571 vas popelje v globine morja, s stolpa Hollywod Tower se s prostim padom spustite 50 metrov globoko. V simulatorju in 5D tehniki se srečate s Terminatorjem ali pa se v divji vožnji pridružite junakom Policijske akademije. Adrenalinska Tomb ryder in hiša strahov sta preizkušnji za neustrašne obiskovalce…
Caneva Aquapark se razprostira na 100,000 m2, v katerem se nahaja veliko različnih toboganov med katerimi je tudi najbolj adrenalinski Stukas Boom in različnih bazenov z različno temperaturo, med njimi tudi tisti z umetnimi valovi. Skoraj celotn park je prekrit z belo drobno mivko, ki pridihne parku karibsko vzdušje. Vulkan v ozadju, ki vsako uro bruha ogenj pa ustvari posebno vzdušje nevarnosti. Caneva Aquapark je eden izmed največjih vodnih parkov v Evropi, med glavne atrakcije pa spadajo Kamika Stukas, Stukas Boom, Black hole in mnogi drugi ...
PROGRAM
V jutranjih urah odhod iz Slovenije in vožnja v smeri proti Benetkam in naprej mimo Verone do Gardskega jezera. Dan bomo preživeli v vodnem parku in se ob dogovorjeni uri po zaprtju parka odpravili nazaj proti Sloveniji.
Najbolj adrenalinska atrakcija parka je prosti pad Stukas Boom, katerega si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku:

Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.