Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VIDENO na TV! SLIM BELT - Pas iz Neotexa za ekstremno topljenje maščob in hujšanje - Notranja stran POSPEŠI POTENJE, zunanja stran pa VSRKAVA VLAGO + Poštnina je BREZPLAČNA

VIDENO na TV! SLIM BELT - Pas iz Neotexa za ekstremno topljenje maščob in hujšanje - Notranja stran POSPEŠI POTENJE, zunanja stran pa VSRKAVA VLAGO + Poštnina je BREZPLAČNA

71%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Poslovite se od nezaželenih maščob in med vadbo še hitreje izgubite odvečne kilograme in okrepite mišice!
Enostavno in hitro boste s pomočjo pasa iz neotexa Slim Belt za ekstremno topljenje maščob in hujšanje kar med telovadbo in gibanjem preoblikovali telo in že kaj kmalu lahko oblekli tisto novo obleko ali hlače. 
Zaradi svoje izjemne elastičnosti je velikost pasu univerzalna in se prilega vsaki postavi. Elastični pas za hujšanje si preprosto nadenete okrog trebuha. Notranji del je narejen iz posebne mase, ki ob normalnem ali pospešenem gibanju izdatno pospešuje znojenje in na ta način pomaga izgubljati kilograme na predelu trebuha, bokov in zadnjem delu hrbta. Zunanji del pa vsrkava vso vlago.
Edinstveni pas, ki je prava svetovna uspešnica, je primeren tako za moške kot ženske in vam omogoča, da bodo vaše mišice preoblikovane, vaš trebuh lep in brez maščobnih oblog, vi pa zadovoljni ob pogledu na svojo postavo v ogledalu! S pasom iz neotexa se bodo maščobe bistveno hitreje topile, saj ima pas "savna efekt". Vsaka aktivnost, ki jo izvajate, bo z nošenjem pasu še bolj produktivna in učinkovita.
Nadenite si pas med vadbo, telovadbo, tudi med hojo, gledanjem televizije, sedenjem v pisarni oz. kjerkoli in kmalu boste opazili in občutili pozitiven rezultat! Zažarite s preoblikovano postavo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.