Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TERME 3000 - HOTEL TERMAL, Moravske Toplice, Slovenija - 197 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

TERME 3000 - HOTEL TERMAL, Moravske Toplice, Slovenija - 197 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Termal je namenjen gostom, ki si želijo na počitnicah odpočiti in narediti nekaj za svoje zdravje. Mnogo gostov koristi storitve terapevtskega centra Thermalium, katerega storitve so povezane z močjo črne termomineralne vode. V hotelu sta zato cenjena mir in tišina, zato je hotelsko ozračje in vzdušje v 136 sobah sproščeno in pomirjajoče.


Hotel ponuja številne vodene vadbe in programe za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. Hotel Termal se ponaša tudi s povsem prenovljenim notranjim kopališčem, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termomineralne vode, občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe.


Hotel Termal ima 136 sob, od tega 108 dvoposteljnih in 25 enoposteljnih sob ter 3 suite. Sobe s pogledom na vodni park Term 3000 imajo balkon. Vse sobe imajo kopalnico (kad ali prha, wc, sušilnik za lase) in so opremljene s TV, telefonom in mini barom.


Kopališče Termal združuje edinstveno blagodejno termomineralno vodo iz moravskih vrtin, ki je daleč naokoli znana po svojih izjemnih lastnostih. Poživljajočim močem vode so dodali še moč kamnin, ki vas popeljejo po Poti kristalov in hvaležnosti. Na tej poti se lahko naužijete blagodejne energije kristala kamena strela, ki posrbi za moč in energijo, hematita, ki vas zaščiti pred vsem slabim, ametist bo v vas prebudil notranji mir, roževec pa bo vaš zaveznik v času sprememb. Iz temnih globin pa so se ozrli še k svetlobi. V počivališču kopališča Termal je našla svoj novi dom kromoterapija – terapija z barvami in barvno svetlobo. Hotel Termal ima tudi dva zunanja bazena. Mogoče pa je tudi kopanje v bazenu s črno termomineralno vodo, ki ima blagodejne učinke na počutje. Gostje hotela imajo prost vstop v doživljajski bazenski kompleks Term 3000.


Gostom Hotela Termal je na voljo penzionska restavracija, v kateri poskrbijo tudi za prilagojeno prehrano gostov na terapevtskem oddihu. Tako kot ostali gostinski lokali v Termah 3000 tudi hotelska restavracija Hotela Termal na meni uvršča prekmursko kulinariko. Restavracija je primerna tudi za večje skupine.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.