Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NE ČAKAJTE NA INFARKT! Preventivni PREGLED SRČNO-ŽILNEGA SISTEMA + posvet in razlaga izvida z diagnostikom v Zavodu Zdravje v Ljubljani, Mariboru ali Izoli. ČAKALNE DOBE NI!

NE ČAKAJTE NA INFARKT! Preventivni PREGLED SRČNO-ŽILNEGA SISTEMA + posvet in razlaga izvida z diagnostikom v Zavodu Zdravje v Ljubljani, Mariboru ali Izoli. ČAKALNE DOBE NI!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ali veste, kako preprečiti srčni infarkt ali možgansko kap, ki se v 50 % primerov končata s smrtjo, v primeru preživetja pa zahtevata visoke stroške zdravljenja in rehabilitacij? Preprečite srčni infarkt ali možgansko kap s preventivnim pregledom v Zavodu Zdravje v Ljubljani ali Mariboru.
So vaši starši doživeli srčni infarkt? Čeprav je res, da pojav srčno-žilnih bolezni narašča s starostjo, te bolezni še zdaleč ne prizadenejo samo generacije naših starih staršev. Pri ljudeh, ki so zgodaj doživeli srčni infarkt (moški pred 55 letom, ženske pred 65 letom), imajo potomci iz prvega kolena v primerjavi s splošno populacijo vsaj 2-krat večje tveganje za isti dogodek. Pri teh ljudeh bi lahko s preventivnimi pregledi preprečili več kot 40% prezgodnjih srčnih infarktov.
​Bodite pozorni na spodnje dejavnike tveganja:
- povišana telesna teža in pomanjkanje gibanja,
- povišan holesterol in krvni tlak,
- sladkorni in ledvični bolniki,
- dednost - srčni infarkt, možganska kap v družini,
- stiskajoča bolečina v nogah,
- krči,
- glavoboli in omotice,
- motnje spanja,
- hitra utrujenost,
- zadihanost,
- nepravilni srčni utrip,
- bolečine v prsih,
- stres,
- depresija.
Kako z našim preventivnim pregledom odkrivamo škodljive spremembe v srčno-žilnem sistemu, še preden jih vi začutite ali opazite? Uporabljamo metodo diagnostičnega aparata Sensitiv Imago®, ki 96% natančno in analitično preuči ( v tem primeru delovanje srčno žilnega sistema) ter poda točne in hitre odgovore ter napoved morebitnih sprememb. Aparat zazna celo manjše motnje, ki se lahko kasneje razvijejo v resne bolezni ( infarkt, možgansko kap, periferno arterijsko bolezen, arteriosklerozo, itd...). S tem lahko pravočasno preprečimo najhujše. Na podlagi dobljenih rezultatov svetujemo in priporočimo nadaljnje postopke za povrnitev zdravega delovanja celic in s tem vitalnosti ter dobrega počutja.
 Prognoza razvoja bolezni se lahko določi za obdobje do 5 let naprej!
Ne čakajte in se naročite na DIAGNOSTIČNI PREVENTIVNI PREGLED SRČNO-ŽILNEGA SISTEMA kar 50% ceneje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.