Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI BELLAMONTE, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 99 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

APARTMAJI BELLAMONTE, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 99 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Bellamonte Vlašić vas čakajo v Babanovcu na Vlašiču. Nahajajo se na višini 1290 m, le 10 minut hoje od središča vasi, in so v neposredni bližini olimpijske skakalnice na območju »Doline štorov«, ki je znana po razburljivih možnostih za aktiven predah.

Čudoviti apartmaji so različnih velikosti in sprejmejo od 2 do 8 oseb; največji se ponašajo tudi s polovično galerijo, ki obudi in še nadgradi izkušnjo gorskega sveta. Čeprav se apartmaji nahajajo v neokrnjeni naravi, vam nudijo moderno udobje s parno kopeljo z hidromasažo in slastno ponudbo Cafferestavracije, kjer vam postrežejo z raznovrstnimi bosanskimi specialitetami – sudžuka, sir in kajmak Vlašič in seveda čorba ter bosanski lonec. Še posebej pa je poskrbljeno za mesojedce, ki se lahko predajajo bogati ponudbi jedi iz žara v domači atmosferi.

Za oddih od športnega udejstvovanja pa lahko obiščete bližnje znamenitosti v Travniku (20km), Jajcu (50km) in Sarajevu (120 km).

Goriščna točka doživetja na Vlašiću pa ostaja raznovrstna ponudba edinstvenega aktivnega preživljanja prostega časa: na voljo vam je jahanje, »downhill« vožnja s kolesom, absailing, canyoning… kopanje pod slapom in celo off-road izkušnja z jeepom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.